forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

EKOLOGIJA I EFEKTI RADA UDRUŽENJA
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=1&t=1314
Stranica 1 od 1

Autoru:  zika.vukosavljevic [ 28 Okt 2009, 09:25 ]
Tema posta:  EKOLOGIJA I EFEKTI RADA UDRUŽENJA

PITANJE, KAKO DA SE USPE U REALIZACIJI IDEJA O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE, ODGOVOR JE JASNIJI AKO KAŽEM DA JE "UDRUŽENJE JAČE OD POJEDINCA".
ONO ŠTO JE JOŠ VAŽNIJE TO JE DA SE POMAŽE UDRUŽENJIMA DA OSTVARUJU SVOJE PROJEKTE NOVCEM IZ BUDŽETA GRADA KRALJEVA I DA SE VEĆ JEDNOM NAĐE NA JAVNOJ RASPRAVI VEOMA VAŽAN DOKUMENT, KOJI JE ODSEK ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE URADIO JOŠ 2007 GODINE A TO JE UPRAVO STRATEGIJA O UPRAVLJANJU OTPADOM I NAČINIMA REALIZACIJE PROJEKATA.
VIDIM REŠENJE U TOME DA SVAKA MESNA ZAJEDNICA TREBA DA IMA SVOJE EKOLOŠKO DRUŠTVO I DA UKOLIKO RADI DA SE ODVAJAJU NOVČANA SREDSTVA ZA NJIHOVE PROJEKTE.
TO JE ZAŽIVELO I TREBA PODRŽATI TU INICIJATIVU I OMASOVITI DRUŠTVA A ONDA IH POVEZATI SA JEDINSTVENOM IDEJOM I MISLIM DA ĆE SE KRENUTI SA MRTVE TAČKE I U NASLEDSTVO MLADIM GENERACIJAMA OSTAVITI ZDRAVA ŽIVOTNA SREDINA. :mrgreen:

Autoru:  alazovic [ 28 Okt 2009, 10:38 ]
Tema posta:  Re: EKOLOGIJA I EFEKTI RADA UDRUŽENJA

Svi samo računaju na novac iz budžeta, niko da napravi neku samoodrživu priču...
Budžet = ucenjivanje, sređivanje, veze i vezice...

Žiko, jedna molba - nemojte sve da kucate velikim slovima, zamorno je za čitanje, a a internet komunikaciji to mu znači da vičete. Tema i jeste za vikanje na sav glas, ali se nadam da ćete da uslišite ovu moju molbu.

L.A.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/