forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

Коментар на скорашње актуелности однаса професори - ученици
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=11&t=1253
Stranica 1 od 1

Autoru:  Љиљана [ 09 Jul 2009, 22:24 ]
Tema posta:  Коментар на скорашње актуелности однаса професори - ученици

Професори треба да воле децу. Нису деца безлична маса на којој се без последица старији годинама и рангом иживљавају. Свако дете је личност. Христос је призивао децу да их помилује, наши професори да их изударају и понизе.
Од кога деца да науче да воле? Треба стицати знања, ако дете не зна ко је..., колико је ...., не значи да није божије створење, у многом је боље од нас. Ми не треба да се такмичимо већ да се волимо.Љиљана
Школа треба да је установа љубави. Слати децу у школу са стрепњом, мора је и за родитеље и за децу. Христос призива децу да их помилује, наши учитељи да их кажњавају. Треба стицати знања да нас оплемене и уздигну. Старији даје пример млађем било годинама било рангом. Њено није да шамара ученика него да развија толеранцију, да не плаши него да охрабрује. Понижавати незрелог и од њега очекивати опрост може само несвесна и неурачунљива особа којој није место у друштву већ у пустињи док се не освести и непродухови, такви професори су опасни, воде у пропаст нове нараштаје. Боли ме мржња коју деца трпе, да имам своје не знам како бих преживела да се оно сретне са оваквим професором.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/