|
Pravi kraljevčanin :) |
 |
Pridružio se: 30 Maj 2006, 02:42 Postovi: 1141 Lokacija: Wonderland
|
@ alazovic Hvala na pomoci. Slike su lepe, mada moja Deep Vast Forest vise lici na Lothlorien.... I da se zna: jedna je Deep Vast Forest, svi vi ostali mozete da zivite na nekom dugom mestu, odnosno u nekoj drugoj sumi. Ne mozete da mi kradete mesta iz maste, gde bih onda ja zivela?? I, tako.... ....pre nego sto pomislite da sam potpuna lujka (uveravam vas da jesam ).....
.....Deep Vast Forest je ogromna suma, samo joj ime kaze. Tamo je drvece listopadno (ali nikada ne opada.....mislim cak i kada je zima i kada je sve belo ima lisca), nije cetinarsko, jer se ja takvog drveca bojim. Nebo je ljubicasto....svetlo (lila, odnosno bola lavande) preko dana, pa pri zalasku menja sve boje ljubicaste i uvece je tamno-tamno ljubicasto. Tamo Majesty, po zanimanju inace vestica, ima kolibicu, odnosno tamo ja imam kolibicu. Zivim sa svojim machkom Atjimom (i kada sam u ovom svetu, takodje zivim sa machkom) i uzivam. Tamo mastam, pisem, stvaram, prijatelji jednostavno dolaze obicnom teleportacijom, ili metlama ili se prebace....ili se nadjemo u kugli i ostalo... Imam svoju basticu gde gajim lavandu, ruzmarin, shafran, djumbir, ali i pecurke, korenje i ostalo bilje i u svom velikom kazanu uz pomoc recepata iz knjiga pravim napitke... Mozete da svratite na medovinu, samo se najavite... Ako se sprijateljimo sledeci put vas zovem na Absinth party....
P.S. Ja svoj svet shvatam vrlo ozbiljno i bila bih jako tuzna i povredjena, samim tim i sludjena, samim tim i opasna, samim tim -nadrljali ste-.......ako bi neko pravio sale na racun mog sveta...
Ja sam jedna vrlo prijateljski raspolozena dewojcica, pardon, veshtica, tako da mozete da dodjete da pijemo zajedno caj ili kaficu....