ok batice, vidim branis ih (montazere) verovatno su ti frendovi, ali nema veze. nacka se zali na njih konstantno. kad god joj i predlozim neku ideju i slozimo se da bi to vizuelno extra izgledalo, ona se izbaci sa prichom kako to nema ko da joj uradi. nijedan ne radi sa njom konstantno, nego se menjaju od emisije do emisije. valja ustaliti rad sa jednim chovekom, koliko ja znam ima neki momak koji ok radi.
masa ljudi ima neke svoje klipove vezano za navedenu temu emisije tog dana, ali radnike tv-a mrzi da jednostavno promene format navedenog fajla, u fajl koji je za prikazivanje na TV_U. ja kontam da je to posao od 15-20 min. zavisi od velichine odredjenog klipa.
ne branim nacku, i ona je pochela zesce da se tripuje, ja ovo, ja ono, ja ludilo emisija itd. RESPECT veliki za nju, sve radi sama, ali spusti se na zemljicu majchicu malo.
radio sam i ja isto na radio "globusu" emisiju o hiphop-u, drumm'n'bass-u, dub-u i reggae_u > trajala je oko godinu i po, bila slushana, al' se ne qrchim.
a i kakve to veze ima sa TV-om ? imash DJ-a a ti bacash spiku u mike. doduse na globusu sam u jednom trenutku bio i DJ i MC. i takav rad mi najvise odgovarao. navedes pesmu koju si ti unapred spremio i sam podignes regler. takve bile okolnosti. eh bila to lepa vremena. qvalitetno zezanje.