Da li je moguće doći do plezliste puštane muzike na Radio Kraljevu ? Danas sam čuo dosta poznatih pesmica za koje ne znam izvođača, ni ime, a baš bih voleo da ih nabavim... Jel ima toga kod nas ?
deda el grande je napisao:znaci ima ljudi koji jos slusaju radio?? ja mislio da to vise niko ne slusa.
pa ponekad i uključim tu spravu, kad treba sa nje da obrišem prašinu... A i nekako mi je drugačiji feeling kad čujem neku omiljenu pesmu na radiju od onog kad tu pesmu pustim u winampu... a RKV ima raznovrstan muzički program (neretko se popodne zavrti i neka pesma Boba "Iron Liion" Marleya)
Videću da pokušam da nahvam nekog iz rkv-a, ali čisto sumnjam... možda malo da sačekam, dok oni uvedu tu vrstu usluge ...
Radio Kraljevo koristi upravo Winamp za pustanje muzike...
Nikad mi bas nije palo na pamet da bi mogla da se pokupi playlista, ali to bi u principu moglo da se uradi... Jedino sto ne znam je - sta oni rade sa vec pustanim playlistama, tj, da li se one cuvaju, barem nekoliko dana
Pitacu vec nekog od muzickih urednika - videcemo sta se desava sa tim fajlovima...
Tužno je slušati radio koji je nekada bio simbol radija u Srbiji. Sada kada su izgubili trku za reg.frekvenciju počeli su mnogo da lutaju ...
Više se nazna kada ide exYUdance ili narodnjaci ... Nekako zvuče kilavo !!!
Ne kapiram ... Kako jedna manja radio stanica kao što je RVB (radio Vrnjačka Banja) ima dinamičan program i puni su novih hitova ... Kod nas se to nemože čuti !!! Sramota !!!