Majesty of the Nightsky je napisao:
Alexandre hvala ti puno!!!! 
Evo zasto me je ovaj text toliko interesovao....
...zato sto znam ljude koji su to uradili i apsolutno smatram da je njihov potez debilan. Cist primer kako besposlicarenje i parazitiranje kod roditelja unistavaju mladost 
E, a recimo ja uopšte ne smatram ovo za debilan potez, iako ne znam ekipu neimara - One kamene ploče, kao i ostali deo parka su ruglo grada! To što je ad-hok ulepšana jedna kuća (ili dve) u parku na krilima expanzije pravoslavlja meni ništa ne znači ako okolina svega toga ne služi svrsi. Deca iz Bataljona i vrtića koja se tu igraju već su "rasplanirali" većinu ploča po parku, drugi deo je upropastilo vreme (kiša, mrazevi) a treći je pokraden - zašto to neko nije objavio nego je jedina "smislena" građevina bila povod ovog teksta...
Da su nalazili spriceve i igle, nije istina, ali ne mogu da zamerim coveku sto je hiperbolisao: ovo mu je prva i mozda poslednja prilika da je mogao javno da kaze nesto, pa se bori za sebe.
Istina je da se tu alkoholisalo i da je tu cesto "otpadala" sva sumnjiva ekipa ili kako ih vec nazivaju u gradu.
Alkoholisalo se stalno, naravno, a što se tiče špriceva i igala... Držali smo do skoro vrtić tu u blizini i pre nego što vaspitači izvedu decu - morali su detaljno da pregledaju kvart za igru a sve zbog srče od flaša a i špriceva i igala koji su obično nalaženi u blizini klupa i pod drvećem! Video sam ih i sam i to je naša surova realnost...
Znam da je super sto su malo resili da idu u kontrolu i da probaju da zaustave neke stvari, ali zar moraju svakog da cimaju za rukav, nekoliko puta u toku veceri sa pricom "je l' se drogiras; da nisi mozda u nekoj sekti; sta radis ti subotom vece u 1 sat na ulici???? "
Lepo je sto zele da srede grad, ali ne radi se to tako...
To ti se zove odrastanje

Mene su dok sam imao polumetarsku dužinu kose legitimisali, zavrtali mi rukave i pretresali me nekoliko puta - i uvek su se iznenađivali kad su ukapirali da ni cigare nemam!
"Ne pušiš? Nema to pojma, sve si ti to negde sakrio..."
Čim se ne uklapaš u mainstream - sumnjiv si. To je samo učvršćivalo moj utisak o "organima" kao ograničenim i nedostojnim funkcije koje obavljaju! A stečeni utisci se kod mene jaaako teško menjaju...
L.A.