STOP sektama!

Za verujuće - crkve, religija...

Moderator: Moderatori

STOP sektama!

Postod Р4тн1к » 22 Sep 2007, 13:39

У Србији, па и у Краљеву је у току акција Отачастваног покрета Образ - Стоп сектама.
Poslednji put menjao Р4тн1к dana 22 Sep 2007, 13:41, izmenjena samo jedanput
Sveti Filaret Moskovski "Ljubi neprijatelje svoje, neprijatelja Bozijih se gnusaj, a neprijatelje Otacastva satiri"
Korisnikov avatar
Р4тн1к
Pravi kraljevčanin :)
 
Postovi: 137
Pridružio se: 10 Avg 2007, 17:40

Postod Р4тн1к » 22 Sep 2007, 13:40

ПОЛИЦИЈА БРАНИ СЕКТУ

Предавање индијског гуруа шри шри Рави Шанкара одржано у недељу у београдском Дому синдиката испред саме зграде обезбеђивали су бројни припадници полиције.Тридесетак припадника родољубивих оирганизација"Образ","1389"и"Номоканон"спонтано су се окупили испред Дома синдиката, али им је онемогућено чак и да се приближе улазу, већ су одгуривали скоро до Трга Републике.

Председник"Образа"Младен Обрадовић каже за"Правду"да је држава узела у заштиту секту Рави Шанкара који се представља као шри шри, што значи двострука светост.
-Довели су буљук полиције и оградили цео Дом синдиката.Мирно смо протествовали и нисмо имали никакве транспаренте већ само српска обележја.Легитимисали су нас и нису дозвољавали ни да приђемо.Секташи су улазили организовано у групама и у мајицама на којима су имали обележје секте.Нас нису пушати ни да приђемо, а потом нас је један вод полиције преко Теразија одгурао до Коларчеве улице-рекао је Обрадовић.

Миша Вацић, потпарол организације"1389"каже да је на припаднике родољубивих организација насрнуло дупло више припадника интеревентне полиције.
-Прво су нас све легитимисали и уписивали у списак.Третирали су обичне грађане као криминалце.После тога су почели да нас бахато гурају са простора испред Дома синдиката све до Трга Републике.Не могу да верујем да је полиција бранила секту.-истиче Миша Вацић.
Председник"1389"Радојко Љубичић, потврдио је да су мирне учеснике протеста полицијци"физички изгурали"са Трга Николе Пашића.
-Полицајци су нам рекли да су против секти и да су на нашој страни, али да су добили наређење са врха да нас похапсе, ако се не удаљимо и да ће добити отказе, ако то не учине.То је срамота за министра полиције Драгана Јочића и целу Владу Србије што дозвољавају да једна секта управља државом-константује Љубичић.

ХРУСТАНОВИЋКА ПРИМА ШАНКАРА
Како је најављено, јуче је шри шри Рави Шанкар требало да се састане са замеником градоначелника Београда Радмилом Хрустановић.
-Да ли је то једини задатак Хрустановићке, да прима делегације секташа и гради џамије по српској престоници-упитао је Младен Обрадовић.

Правда, уторак 18-септембар 2007
Sveti Filaret Moskovski "Ljubi neprijatelje svoje, neprijatelja Bozijih se gnusaj, a neprijatelje Otacastva satiri"
Korisnikov avatar
Р4тн1к
Pravi kraljevčanin :)
 
Postovi: 137
Pridružio se: 10 Avg 2007, 17:40

Postod alazovic » 22 Sep 2007, 13:55

A izvini molim te, a o kojoj se sekti ovde radi?
Indijski guru - dakle neki budista? Ne vidim ta to nekome ovde smeta... Moda bi po vama i ovaj Mital, kakav god da je (trenutni je vlasnik Magnohroma) trebalo da bude ortodoksni hri?anin!
Mali smo mi da bi se na taj na?in alili sa NUKLEARNOM SILOM koja ima preko MILIJARDU stanovnika i sve ih je vie.

U prevodu, neki ljudi su ba dokoni! Verovatno nigde ne rade pa daj da se uguraju tamo gde im je najlake, gde mozak slui samo za fizioloke potrebe.
Life will find the way...
Korisnikov avatar
alazovic
Big boss!
 
Postovi: 1013
Pridružio se: 30 Dec 2004, 13:36
Lokacija: Kraljevo, Srbija


Povratak na Duhovnost

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron