forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

STOP sektama!
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=19&t=951
Stranica 1 od 1

Autoru:  Р4тн1к [ 22 Sep 2007, 13:39 ]
Tema posta:  STOP sektama!

У Србији, па и у Краљеву је у току акција Отачастваног покрета Образ - Стоп сектама.

Autoru:  Р4тн1к [ 22 Sep 2007, 13:40 ]
Tema posta: 

ПОЛИЦИЈА БРАНИ СЕКТУ

Предавање индијског гуруа шри шри Рави Шанкара одржано у недељу у београдском Дому синдиката испред саме зграде обезбеђивали су бројни припадници полиције.Тридесетак припадника родољубивих оирганизација"Образ","1389"и"Номоканон"спонтано су се окупили испред Дома синдиката, али им је онемогућено чак и да се приближе улазу, већ су одгуривали скоро до Трга Републике.

Председник"Образа"Младен Обрадовић каже за"Правду"да је држава узела у заштиту секту Рави Шанкара који се представља као шри шри, што значи двострука светост.
-Довели су буљук полиције и оградили цео Дом синдиката.Мирно смо протествовали и нисмо имали никакве транспаренте већ само српска обележја.Легитимисали су нас и нису дозвољавали ни да приђемо.Секташи су улазили организовано у групама и у мајицама на којима су имали обележје секте.Нас нису пушати ни да приђемо, а потом нас је један вод полиције преко Теразија одгурао до Коларчеве улице-рекао је Обрадовић.

Миша Вацић, потпарол организације"1389"каже да је на припаднике родољубивих организација насрнуло дупло више припадника интеревентне полиције.
-Прво су нас све легитимисали и уписивали у списак.Третирали су обичне грађане као криминалце.После тога су почели да нас бахато гурају са простора испред Дома синдиката све до Трга Републике.Не могу да верујем да је полиција бранила секту.-истиче Миша Вацић.
Председник"1389"Радојко Љубичић, потврдио је да су мирне учеснике протеста полицијци"физички изгурали"са Трга Николе Пашића.
-Полицајци су нам рекли да су против секти и да су на нашој страни, али да су добили наређење са врха да нас похапсе, ако се не удаљимо и да ће добити отказе, ако то не учине.То је срамота за министра полиције Драгана Јочића и целу Владу Србије што дозвољавају да једна секта управља државом-константује Љубичић.

ХРУСТАНОВИЋКА ПРИМА ШАНКАРА
Како је најављено, јуче је шри шри Рави Шанкар требало да се састане са замеником градоначелника Београда Радмилом Хрустановић.
-Да ли је то једини задатак Хрустановићке, да прима делегације секташа и гради џамије по српској престоници-упитао је Младен Обрадовић.

Правда, уторак 18-септембар 2007

Autoru:  alazovic [ 22 Sep 2007, 13:55 ]
Tema posta: 

A izvini molim te, a o kojoj se sekti ovde radi?
Indijski guru - dakle neki budista? Ne vidim šta to nekome ovde smeta... Možda bi po vama i ovaj Mital, kakav god da je (trenutni je vlasnik Magnohroma) trebalo da bude ortodoksni hrišćanin!
Mali smo mi da bi se na taj način šalili sa NUKLEARNOM SILOM koja ima preko MILIJARDU stanovnika i sve ih je više.

U prevodu, neki ljudi su baš dokoni! Verovatno nigde ne rade pa daj da se uguraju tamo gde im je najlakše, gde mozak služi samo za fiziološke potrebe.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/