forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

Prodat "Autotransport" Kraljevo
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=20&t=902
Stranica 1 od 1

Autoru:  alazovic [ 14 Jun 2007, 23:29 ]
Tema posta:  Prodat "Autotransport" Kraljevo

14.jun 2007. 13:24, Izvor: B92, Beta

Većinski vlasnik kraljevačkog "Autotransporta" postao je za 120 hiljada evra na tenderu međunarodni konzorcijum firmi sa Maršalskih ostrva, iz Srbije i Makedonije, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Novi vlasnici 70 odsto kapitala "Autotransporta" su firma "Dragon" iz Majura sa Maršalskih ostrva, firma "ATP" iz Kraljeva i "Sanos" iz Skoplja, koje su potpisale ugovor i obavezale se da će u "Autotransport" investirati 1,2 miliona evra.

Novi vlasnici kraljevačkog autoprevoznika prihvatiili su bezuslovno i minimalne obaveze iz socijalnog programa, ali i njegove dodatne elemente, navodi se u saopštenju Agencije za privatizaciju.

Odluku o ovom pobedniku na tenderu, donela je Tenderska komisija 5. juna ove godine i odobrila zaključenje ugovora o prodaji 70 odsto društvenog kapitala "Autotransporta" iz Kraljeva.

Autoru:  Enigma [ 05 Jul 2007, 12:50 ]
Tema posta:  leleeeeeeeee

auuuuuuuuuuuuuu,dokle dogura nase kraljevo sad se posle onih indijanaca koji kupise magnohrom pojavise i marsali sa marsalskih ostrva-kako smo poceli da rasprodajemo fali namsamo jos koji busman pa da bude trio lamampanelo .a sta li im bratko vo makedonija radi-zanosi u krivinama :lol:

Autoru:  kudravi [ 11 Nov 2007, 16:20 ]
Tema posta: 

Sada može ATP da otvori liniju Kraljevo - Maršalska ostrva ...

Koliko košta mesečna i da li ima popust za studente ? :P

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/