forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

EUROSONG
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=24&t=257
Stranica 1 od 1

Autoru:  QTA [ 12 Mar 2006, 15:19 ]
Tema posta:  EUROSONG

Videste li (ili custe) sinocnu bruku od glasanja?

Autoru:  alazovic [ 12 Mar 2006, 19:52 ]
Tema posta: 

Kakva nam drzava, takva su nam je i zajednicka glasanja :)

Nisam ni znao da je to bilo, sad sam pogledao na vijestima RT Crne Gore. Evo kako su oni to videli:

Podgorička grupa No Name predstavljaće Srbiju i Crnu Goru na takmičenju za Pjesmu evrovizije koja će 20. maja biti održana u Atini. Ta grupa je sinoć pobijedila na takmučenju Evropesma-Europjesma koje je održano u Sava centru u Beogradu.

Oni su sa kompozicijom Moja ljubavi osvojili 64 poena, četiri više od drugoplasiranih Flamingosa sa kompozicijom Ludi letnji ples.

Osmočlani žiri,bio je sastavljen od po četiri crnogorska i srpska predstavnika.Crnogorci su glasali za crnogorske izvođače, a Srbi za srpske uz opaske da su "oni pošteni".
Prva dva člana srpskog žirija dali su poene grupi No Name, a ostala dva, i pored toga što su osuđivali crnogorske kolege za pristrasnost, No Name su ostavili bez poena.

Nakon proglašenja pobjednika publika je negodovala skandirajući "Lopovi, lopovi", gađajući scenu, a momke iz grupe No Name propratila je i zvižducima kada si izašli na scenu.Podgorička grupa na kraju nije otpjevala pobjedničku pjesmu.

http://www.rtcg.org/index.php?akcija=vijesti&id=16756

Autoru:  crne kose [ 12 Mar 2006, 23:22 ]
Tema posta: 

To samo pokazuje na kojem se dnu nalazi celokupno drustvo u SCG, a prije svega je najvece zlo vlast u Crnoj Gori koju je Adem Demaci pozvao da, kada se Kosovo otcepi od Srbije, Crna Gora i Kosovo sacine novu drzavu... Vlast u CG koristi i Evrosong za manipulacije i dokazivanje da je zajednicka drzava sa Srbijom nemoguca...

Autoru:  QTA [ 13 Mar 2006, 18:32 ]
Tema posta: 

Nasa stara boljka. Dok se opametimo - bude kasno.

Autoru:  lasko [ 27 Maj 2006, 21:36 ]
Tema posta: 

Ja na zalost nisam gledala spavala sam kao beba ali cula sam da je Francuska dobila samo 5 poena mada nisam sigurna o informaciji I da je pesma od Hara Mata Harija bila extra :wink:

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/