alazovic je napisao:
http://www.b92.net/invboard/index.php?showtopic=18692
Citiraj:
Elem, dragi ml01172, propustio si priliku divnog provoda sa svojom devojkom i uzivanje u Arsenovim stihovima. Sledeci put imaj na umu da umetnost oplemenjuje ljude, a preterana sumnjicavost koliko cuva glavu, toliko nekad sprecava da prepoznas ono najbolje u drugim ljudima
Jadrane, zadivljen sam! Ovaj link mi je ulepšao dan

Još uvek ima nade za nas u Srbiji, u to sam posle ovoga duboko ubeđen! Ko ne veruje, neka pročita
Veeeliki pozdrav iz Kraljeva i mnogo sreće u životu!
Aleksandar
Ma, ja mislim da nam nema spasa.
PINK politika i filozofija su unistili generacije. Za koju godinu niko nece znati ni za Arsena, ni za Gabi, ni za mnoge druge. Ma, ne secamo se nekih ljudi tu oko nas koji su znacili nesto i u bivsoj SFRJ i u Srbiji. Sad da napravis u Kraljevu anketu kod klinaca ko zna sta to svira Lazar Ristovski i da pitas da li je neko slusao njegove instrumentale svi (dobro, vecina) bi rekli

. A u Valjevu bi mislili da ih pitas nesto o MB pivu. Pa i moja cerka od 18 godina se cudi sta je to u poeziji Milosa Crnjanskog zbog cega ih profesori maltretiraju da čitaju i tumače
Lament nad Beogradom i slične. O prozi nece ni da cuju, mnogo dugacko i smara!!
A sto se Arsena tiče, ljudi, osim
O, mladosti i Ne daj se, Ines teško da znaju bilo šta drugo. Mislim nije problem u Arsenu nego je problem sto se percepcija pokvarila, kriterijumi su pali. Najveća umetnost/poezija (za većinu mladih ljudi) je
Kafana je moja sudbina (još je ta pesma i dobra u svom žanru i za namenu za koju služi, i ja je u kafani rado slušam). Najgore je što i to postaje OUT a strahovito su popularni neki likovi i stihovi koji me zapanje kad ih vidim i čujem na
PINKU. Pali smo strahovito i ko će nas dići ja ne znam.
Pozdrav, izvinjenje na preopširnosti.