forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

Istina
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=3&t=1183
Stranica 1 od 1

Autoru:  Armagedon [ 23 Feb 2009, 11:22 ]
Tema posta:  Istina

Iz najbolje namere dolazim iz Bora na Vaš forum sa namerom da pomognem da istina što efikasnije dopre do građana Vašeg Kraljeva. U Boru već par godina vodimo bespoštednu borbu protiv medijskog mraka i verujte da je internet jedini medij na kome slobodno možete da iznesete istinu i upozorite svoje građane na loše poteze lokalne samouprave.

U Boru već dve godine konstantno pražnjenje gradske kase izaziva organizovanje "besplatnih koncerata" koji se plaćaju po višestruko višim cenama od tržišnih, što misli da je slučaj u većini gradova u Srbiji. Sa tim novcem moglo je mnogo više uraditi za grad, što bi pomoglo kvalitetnijem životu, a na omogućavati malog grupici interesom vezanih ljudi da dolazi do extra profitnih poslova. Verujem da su takve stvari dešavale i kod Vas, jer me je iziritirao jadan članak koji sam maločas pročitao na Blic-ovom sajtu ( http://www.blic.rs/srbija.php?id=80102 ). I Vi ste takođe kao i mi Borani, dozvolili sebi da nemate sredstava za osnovne potrebe svojih građana, ali ste zato jedan od samo četri grada u Srbiji koji je pokrovitelj Dida čarolije ( http://www.carolija.rs/2008/ ). Dida čarolija je u vlasništvu Saše Mirkovića, vlasnika i firmi Beoton i Beoton-R, koje po Srbiji organizuju te "besplatne" koncerte u saradnji sa lokalnom samoupravom i vrlo efikasno prazne gradske kase. Sve to i još mnogo toga i vezi naše situacije i iznošenja istine u etar možete videti na Borskim blogovoma. U Boru su u organozaciji Centra za kulturu organizovana razna dešavanja i pre dolaska Saše Mirkovića, ali je sve znatno više koštalo građane Bora otkako je on tu. Primer organizacije koncerta Zvezde granda u organizaciji Centra za kulturu gde je koncert koštao 6000 evra + PDV, a samo par meseci kasnije taj isti koncert u organizaciji Beotona 53.500 evra + PDV, samo devet puta više. Sve i još mnogo toga možete videti ovde ( http://www.borskainicijativa.com/?p=114 ), ovde ( http://www.borskainicijativa.com/?p=134 ) i ovde na više mesta ( http://www.opstinabor.com/blog/?cat=13 ).

Nadam se da ćemo zajedničkim naporima stati na put onima koji širom naše Srbije otimaju od građana i ovakvim svojim delovanjem prazne gradske budžete i onemogućavaju da se prioritetnije stvari urade u našim gradovima.

Uz veliki pozdrav iz rudarskog Bora SREĆNO svima. Istina mora među građane.

Autoru:  Armagedon [ 27 Feb 2009, 11:28 ]
Tema posta:  Re: Istina

Pa ne mogu da verujem da Kraljevčani nemaju šta da kažu na ovu temu? Da li to istina nekog boli, a ostali znaju šta se dešava ali ne žele da se mešaju? Moje je bilo da Vas obavestim o dešavanjima, a da li ćete Vi uraditi nešto po tom pitanju zavisi samo od Vas.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/