aleksandra67 je napisao:Samo za Andjelu! Pa evo me na forumu
www.kraljevo.com. Rekla si mi da mogu da ostavim podatke: ja rodjena 05.10.1967 normalno u Kraljevu u 9,40 a on rodjen 26.02.1962. takodje u Kraljevu u 2,20.
Ne znam kako da ti zahvalim!!!
Puno najtoplijih pozdrava!
Aleksandra
Evo vashe sinastrije
Vasha dva znaka su kombinacija vode i vazduha,znachi on je Riba a ti Vaga.
Isparavajuci,voda postaje vazduh,znachi,iako udaljeni,ova dva elementa naci ce nachina da se sporazumiju.
Djelujete razlichito,al je ipak moguca dobra saradnja medju vama.
Vaga je olichenje reda i harmonije,a Ribe su rastrzane mnogobrojnim emocijma,pa ne uspjevaju da svoju lichnost dovedu u ravnotezu.
Oba ova znaka su dobronamjerna.Vaga je bezbrizna vesela,a Ribe melanholichne.
Ovo ti pishem da bi bolje razumjela vashe razlichitosti.
Mada i ti vrlo blizu svog ascendenta,odnosno vrha podznaka,imash planetu Neptun,koja je vladar Riba,pa iamsh osobine i ovog znaka,pa ga utoliko mozesh bolje razumjeti.
Mars planeta energije i strasti je u tvojoj prvoj kuci,kuci karaktera,oa ako se vec nisi bavila sportom u zivotu,shto bi bilo jako dobro za tebe,sigurno si jako energicha i impulsivna osoba,mjesto te ne drzi..Tezish mushkarcima,obrazovanim,istinoljubivim,po mogucnosti da nisu iz mjesta rodjenja..
Tvoj vrh kuce doma je u Ribama,pa bi bilo dobro da zivish pored rijeke ili mora..ili da ti je dom uz Ribu..
Tvoj vrh kuce braka je na 26 st Bika ,tu se nalazi fiksna zvijezda algol,koja ti moze donositi probleme,kidanje partnerskih odnosa,bar nekad u ziovtu.
Vladar kuce braka,Venera ti je otishao u IX kucu,ponovo inostranstvo kod tebe aktivno i u kojukciji sa Jupiterom,planetom daljina i obrazovanja,mislim ipak da tvoj muz treba da dodje sa strane ili ti odesh njemu.
On..uh shto reci za njega...
on je kombinacija,vatre,vazduha i voe,zemlja nedostaje
ti imash u sebi sva 4 elementa i vatru i vazduh i zemlju i vodu...to su posebno harmonichne osobe sa sobom i drugima
njemu je idealan brachni partner Blizanac,moguce je ida ce imati dva braka,to su smao predispozicije,zena ne bash iz velike daljine,ali vishe tezi osobama sa kracih putovanja
moguce je da ce se kasnije ozeniti,ili chak da ce mu zena biti starija od njega,ako ne onda ce biti jako uspjeshna,mada malo teza za brachni odnos,kao da ce mu energiju uzimati
mislim da mu stoju razvod,ako ga nije vec odradio..
sudjene su mu fatalne veze,burne ljubavi pa kraj
mislim da ce se teshko vasha veza odrzati,ili bar da cete imati krizu,jer tvoj mars je tako postavljen,da privlachi na neki nachin njegovu Veneru ,kvadrira je,to je napet aspekt,sada trenutno na nebu,nad njegovom Venerom ,koja je u sazvezdju riba,prolazi planeta Uran,koja zeli promjene,tako da je moguce da ce on,bez nekog razloga pozeljeti da bar za neko vrijeme,promjeni vash odnos,ode bar privremeno od tebe
poshto tebi prilichno brzo pochetkom septembra mjeseca,tranzitni saturn ide na tvoju Veneru,planetu ljubavi,on oznchava ogranichenje,restrikcije,tugu,rastana,pripremi se da amortizujesh njegovo dejstvo
zao mi je shto je ovo moje javljanje sa negativnim predvidjanjima,al poslije kishe uvjek dodje sunce
shto se tiche preseljenja u drugi grad,tebi su jupiter i venera,planeta male i velike srece u IX polju,daljina,inostranstva...shto budesh dalje od mjesta rodjenja,bicesh sretnija,samo idi...