forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

Yahoo nudi mailbox od jednog gigabajta
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=5&t=63
Stranica 1 od 1

Autoru:  alazovic [ 24 Mar 2005, 01:32 ]
Tema posta:  Yahoo nudi mailbox od jednog gigabajta

Kompanija Yahoo povećaće, po treći put u poslednjih devet meseci, kapacitet sandučeta za dolaznu e-poštu na jedan gigabajt (1 GB).

Predstavnici kompanije Yahoo najavili su da će korisnici njihove usluge besplatne elektronske pošte, Yahoo Mail, početi da koriste veći prostor za čuvanje poruka krajem aprila ili početkom maja. Po njihovim rečima, kapacitet sandučeta je povećan zbog toga što je uočeno da korisnici sve više čuvaju poruke uz koje su priložene veoma velike datoteke, kao što su npr. datoteke sa fotografijama.

"Današnja elektronska pošta ima mnogo bogatiji sadržaj nego, na primer, pre pet godina, tako da je postala suštinski deo života korisnika. Što više odgovorimo zahtevima korisnika, to će oni više biti zainteresovani za sve vrste usluga naše mreže", izjavio je Bred Garlinghaus, potpredsednik za komunikacije kompanije Yahoo.

Rezultati istraživanja nezavisnih agencija potvrđuju Garlinghausove izjave. "Tri najčešća načina za korišćenje usluga Yahoove mreže su poseta matičnoj stranici kompanije i usluge MyYahoo i Yahoo Mail", kažu analitičari kompanije Forrester Research.

Sredinom 2004. godine Yahoo je povećao veličinu sandučeta na sa četiri MB na 100MB, a kasnije u toku godine na 250 MB.

http://www.mikro.co.yu/mkvesti/prikaz.php?broj=6869

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/