ZARADITE KINTU!!! NIJE ŠALA!

Sve ono što ne spada ni u jednu gorenavedenu kategoriju.

Moderator: Moderatori

ZARADITE KINTU!!! NIJE ŠALA!

Postod kv_boy » 24 Feb 2008, 00:19

U ovome je fora. Vi dobijate pare tako što klikćete na neke sajtove. Oni vam pare daju zato što misle da ste njihov potencijalni korisnik, da koristite njihove usluge etc. Tako da imate priliku da uradite nešto sa svojim netom. Klikćite na sajtove koji su vam ponuđeni, na svakom sajtu se zadržite po 30 sekundi i zaradite kintu... skapiraćete vremenom...


Sve što je potrebno jeste da napravite account na alertpay-u (preko toga prebacujete novac na VISU, Master Card, a možete i da kupujete preko neta neki software ili šta već na sajtu koji podržava alert pay. Evo za registraciju:

Slika

Druga stvar je potrebna da se reg. na tom sajtu koji vam isporučuje novac na vaš alert pay account. Molim sve zainteresovane da u poslednjoj koloni (Referer) ukucaju Dragon0092 (time ja dobijam nešto malo novca zato što sam vam rekao za ovaj sajt. Evo link za tu registraciju:

Slika


Sada ste spremni... Samo idite Surf Ads i KLIKĆITE 1 PO 1 SAJT! kada želite da vidite koliko ste novca zaradili idite My Stats.

(napominjem da na početku VEOMA sporo zarađujete novac, što više klikćete to je veća suma novca koju zaradite po jednom kliku)
Slika
Slika
Where Gaming Reaches next level
Korisnikov avatar
kv_boy
Kraljevčanin junior
 
Postovi: 19
Pridružio se: 19 Nov 2007, 11:25
Lokacija: Kraljevo

Povratak na Razno!

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron