PREVARA

Sve ono što ne spada ni u jednu gorenavedenu kategoriju.

Moderator: Moderatori

PREVARA

Postod QTA » 16 Avg 2006, 15:09

MESEČARENJE
Amerikanci priznali da su izgubili snimke sletanja na površinu Meseca, ponovo aktuelna teorija zavere da je misija "Apola 11" bila holivudska farsa
NASA objavila da je originalni snimak sletanja na Mesec, uključujući i čuvene reči Nila Armstronga: "Ovo je mali korak za čoveka, a veliki za čovečanstvo", zaturila u arhivi!Dokazi da čovek nije sleteo na Mesec

Teoretičari zavera, iako zvanična nauka njihove navode odbacuje kao smešne, imaju nekoliko pitanja na koja nikada nisu ponuđeni pravi odgovori. Statistike pokazuju da je ovih pet pitanja dovelo do toga da oko šest odsto stanovnika SAD ne veruje u sletanje na Mesec, a gubitak originalnih traka izvesno neće doprineti tome da se ovaj procenat smanji.

1. Zašto se ne vide zvezde?!

Jurij Gagarin je nakon svog leta rekao da nikada u životu nije video toliko zvezda na nebu. Teoretičari zavere pitaju se - zašto se onda na inače prelepom snimku ne vidi nijedna zvezda.

2. Nedostatak dokumentacije - gde su šeme?

Pored trake koja je izgubljena ili "izgubljena", maketari su odavno postavili pitanje zašto nigde nema šema lunarnog lendera u kojem su Nil Armstrong, Baz Oldrin i ostali sleteli na Mesec. Na ovo pitanje nikada nije dat adekvatan odgovor.

3. Zastava koja se leprša

Snimak (sada, da podsetimo, izgubljen!) pokazuje američku zastavu koja se veselo vijori u bezvazdušnom prostoru, prkoseći svim zakonima fizike. Odgovor "nadležnih službi" glasi da su astronauti gužvali zastavu dok su je nameštali!

4. Nema ni telemetrijskih zapisa!

Trake na kojima se nalaze zapisi o udaljenosti svemirskog broda od Zemlje i njegovom položaju takođe su izgubljene, što teoretičari zavere tumače da nikada nisu ni postojale. NASA za gubitak ovih traka nikada nije ponudila valjano objašnjenje.

5. Stene donete sa Meseca istog su sastava kao one sa Antarktika

Kamenje sa Meseca moglo je isto tako da bude iskopano na Južnom polu, što se geologa tiče. Objašnjenje naučnika je jasno: svemir je sačinjen od jedinstvene materije, i takva poklapanja su više nego česta. Ali - da li to dokazuje boravak na Mesecu?!

ETO TI GA SAD!!!!!!! MA sve je moguce ocekivati od Amerikanaca.
Korisnikov avatar
QTA
Pravi kraljevčanin :)
 
Postovi: 2127
Pridružio se: 09 Feb 2006, 20:20
Lokacija: Ribnica

Postod malena_LIKI » 06 Sep 2006, 18:22

U pravu si 8)
Korisnikov avatar
malena_LIKI
Pravi kraljevčanin :)
 
Postovi: 1090
Pridružio se: 22 Avg 2006, 15:23
Lokacija: CH-SO


Povratak na Razno!

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron