BIlly_Gambino je napisao:
Fantom_slobode je napisao:
tiki je napisao:
@BIlly_Gambino
Ove fotografije nam dovoljno govore, smradikali zele neke nove ratove...

Ima li neki razlog za koji bi se bi upustio u rat?
Jedina greska Milosevica je ta sto nije ubio dovoljno Albanaca. Kako su nas Hrvati istrebili? Kako su Bugari istrebili Turke? Nasa jedina greska je ta sto ih nismo u korenu sasekli.
Radikali zele rat na Kosovu, bez ikakvog pregovaranja, ili dogovora... A Miloseviceva najveca greska je ta sto se u opste rodio... I jos jedno pitanje imam za tebe. Ti mislis da je to normalno da koljemo i ubijamo kao Hrvati, Bugari....? Sta bi time postigli? Objasni mi molim te....
"Radikali zele rat na Kosovu, bez ikakvog pregovaranja, ili dogovora... A Miloseviceva najveca greska je ta sto se u opste rodio... I jos jedno pitanje imam za tebe. Ti mislis da je to normalno da koljemo i ubijamo kao Hrvati, Bugari....? Sta bi time postigli? Objasni mi molim te...."
Evo odgovora:
Radikali danas sigurno ne zele rat na Kosovu. Da li zbog unistene vojske, promene politike ili neceg treceg za ovu temu totalno je nebitno.Vidi njihove izjave 90-tih i danas. Ako je koja stranka promenila politiku onda su sigurno to oni. Treba takodje znati da sadasnja sudbina Kosova najmanje zavisi od Srba( sto ne znaci da treba da im ga predamo. p.s.bez obzira na sve na Kosovu i Metohiji je jos 40% posto teritorije srpsko (mislim pravno, ono koje jos nismo prodali jos)). Sudbina Kosova je, to i slep covek vidi, u rukama Rusije i SAD-a. Kako bude rekao novi svetski poredak tako ce i biti. Nesto slicno je bilo i na Kubi (cuveni hladni rad izmedju rusa i amera pa je Kuba postala nezavisna drzava). Mislis da Fidel Kastro sam pobedio amerikance, on je tu bio sporedna uloga, vesto iskoriscen lovac od ruske strane. Ideja EU-e je da evropa bude isto sto i amerika. Da bude jedan narod (evropljani) da se govori engleski jezik, a da sekundarni bude maticni jezik naroda. Najveci paradoks je to kada se to bude dogodilo demokratije toloko pominjane vise nece biti (ako je i sada uopste postoji). I sta je to uopste demokratija. To je toliko izvestacena fraza koji koriste samo ljudi koji nemaju pojma u zivotu, ili oni koji se prave pametni cuvsi od nekog tu "famuznu rec". Da nas da bi se za nekog reklo da je pametan neka provuce kroz dijalekt nekoliko puta reci: demokratija, evropske inegracije i ostale gluposti i on je nova vodilja naroda.
A, te otrcane fraze da je Milosevic kriv za sve to su takva baljezganja koji pricaju samo politicki neuki ljudi ili politicki obojene druge partije. Narod je taj koji dobija i gubi ratove. A srpski narod je toliko izbonbardovan savakojakim radio-aktivnim otrovom (u vidu raznih emisija, serija, pa cak i citavih radio i televiziskih stanica) da ima pretenzije da postane americki model isprano mozga. Ne znam da li si imao priliku da posetis neki kafic u americi. Jesi li mozda bio na trgu za pravoslavnu novu godinu. Znas sta je bilo tamo. Gomila ljubi oko pecenog vola, koja se i na kraju pobila oko parceta mesa, jel su se neki vracali par puta po "repete". Sa druge strane nepoznata grupa sa ocajunim ozvucenjem nesto je svirala. Sta je svirala to jedino oni znaju posto se nije moglo nista cuti. Na kraju finale, jeftin vatromet i ON sa recima:" Srecna vam nova godina i hvala na ovakvom lepom provodu"?!. Tako da kakav narod takva i vlast.
Meni nije normano ubiti coveka, bez nekog razloga. Pod razlog ne ubrajam zelju za novcem, razne preljube i ostale gluposti. Ali razlog da se ubije covek jeste ako branis svoju teritoriju. To ubistvo je ubistvo u samoodbrani. Srbija je vodila mnogo oslobodilackih ratova, a samo jedan osvajacki i samo taj je izgubila. Sve oslobodilacke ratove je dobila. Neke smo vodili 500 god. neke 5. Ja sam uporan da ce i Kosovo biti nase ako ne u bliskoj onda sigurno u nekoj daljoj buducnosti.