forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

Od nas zavisnika! Gazda Ceda...
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=9&t=1014
Stranica 1 od 1

Autoru:  Р4тн1к [ 10 Jan 2008, 10:16 ]
Tema posta:  Od nas zavisnika! Gazda Ceda...

GAZDA ČEDA

U ispovesti za Kurir bivši telohranitelji lidera LDP svedoče o njegovoj bahatosti, drogiranju u kolima, razbacivanju novcem, maltretiranju odanih saradnika


BEOGRAD - „Otac sam dvoje dece, radio sam kao policajac i zbog čistog obraza svoje porodice i ličnog morala morao sam da odem od Čedomira Jovanovića, koji je od nas, njegovih telohranitelja, tražio da se ponašamo kao razularena banda“, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir tvrdi Vladimir Maćešić (33) iz Zemuna, doskorašnji telohranitelj lidera LDP.
On i njegov kolega Dalibor Janjušić (33), koji je takođe dao otkaz Jovanoviću, kažu da su odlučili da iznesu pravu istinu o lideru LDP, uz koga su bili skoro 24 sata dnevno, jer ih je ohrabrio otvoreni intervju koji je našem listu dao biznismen Nikola Sandulović.

Drogiranje
- Smetali su nam njegovo ponašanje i zahtevi da se ponašamo kao kriminalci, da plašimo ljude po ulicama... Bolo je oči i njegovo bahato razbacivanje novcem, dok narod jedva sastavlja kraj s krajem - kažu Maćešić i Janjušić.
Maćešić je uz Jovanovića bio od prošlog septembra, a Janjušić od 2004, s tim što je jedno vreme obezbeđivao i Vladimira - Bebu Popovića. Napustili su ga juna ove godine.
- Posle glasina da je narkoman, svih sumnji i i problema koje je pravio, zatekli smo ga kako šmrče na zadnjem sedištu džipa. Zaustavili smo auto i rekli: „Ovo je kraj!“ Posle toga celo obezbeđenje je Čedi dalo otkaz. Urlao je, histerisao, pretio svojim vezama u policiji i odbio da nas isplati. Uzeli smo džip i rekli da će ga dobiti nazad kad nam isplati pošteno i krvavo zarađene plate. Doneo je novac posle samo dva sata i mi smo mu vratili džip - tvrde Maćešić i Janjušić.
Oni kažu da se Jovanović i pre toga ponašao čudno.
- Bio je hiperaktivan. Spava po samo nekoliko sati, a normalnom čoveku je potrebna konjska snaga da izdrži taj tempo. Jednom su nas ispred restorana „Ke pasa“ zaustavili policajci zbog rutinske kontrole. Čeda je počeo da histeriše, da ih vređa i da se svađa. Ćušnuo je nešto kroz prozor, a zatim izašao iz auta i sjurio se sam u restoran - pričaju bivši Čedini telohranitelji.
Osim toga, tvrde oni, lider LDP je povremeno nosio pištolj.
- Ali, najviše nam je smetala njegova bahatost. Tražio je od nas da vozimo kao manijaci, da ulećemo u makazice, sečemo kolone vozila, prolazimo kroz crveno svetlo... Kada bi nas policija zaustavila, svađao se i vređao ih, pa je tako i nama pravio probleme - pričaju Maćešić i Janjušić.
Oni, međutim, otkrivaju i drugu stranu Jovanovićeve ličnosti - njegovu ljubav prema luksuzu i raskošnom životu.
- Čeda je stalni gost „Dake“, „Mitologije“, „Lagusta“, „Dorijana Greja“, „Pastisa“... U ovim restoranima je ostavio desetine hiljada evra. Njegovi skromniji dnevni troškovi nisu bili manji od 1.000 evra. Na ručkove je ponekad vodio i po petnaestak svojih prijatelja. Šampanjac „moet“ i „dom perinjon“, od 250 i 500 evra, tekli su u potocima. Čeda ne štedi ni na garderobi, pa smo mu svakih nekoliko dana kupovali italijanska odela i cipele, a ima i kolekciju od nekoliko izuzetno skupih satova. Najjeftiniji sat je vredan 20.000 evra - pričaju ogorčeno njegovi bivši telohranitelji.

Bebin kofer
Na pitanje otkud Jovanoviću tolike pare, kažu da Čeda svakodnevno obilazi svoje finansijere.
- Novac mu kaplje sa svih strana. Preuzimanju novca nismo prisustvovali, ali je pred nama brojao pare iz koverti i torbi. Kroz ruke mu prolaze bukvalno milioni! On i Beba su se često sastajali u najvećoj tajnosti. Ponekad bi u mimohodu, iz automobila, razmenjivali torbe. Da li je u njima bio novac ili nešto drugo, ne znamo - kažu Maćešić i Janjušić.
Oni ističu da su prihvatili da obezbeđuju Čedu verujući da je sledbenik ideje 5. oktobra i politike koju je vodio Zoran Đinđić.
- Vremenom smo shvatili ko je on. Kada bismo pomenuli pokojnog Đinđića, rekao bi nam: „Pustite Zorana, on je deo prošlosti. Sada je moje vreme.“ Tvrdimo da Čeda više nema kontakte s porodicom pokojnog premijera - pričaju naši sagovornici.
Prema njihovim rečima, Jovanović je bahat i prema svojim saradnicima, a smučilo im se i njegovo sprdanje sa biračima.
- Jednom nam je, tokom predizborne kampanje početkom godine, pokazao žuljeve na rukama i rekao kako je zezao seljake: „Pokažem im ruke i kažem: ‘Vidite, i ja se mučim’“ - ogorčeno zaključuju bivši telohranitelji lidera LDP.

DAO 300.000 € ZA BLINDIRANI „AUDI“

Čedomir Jovanović, tvrde naši sagovornici, svoje obezbeđenje plaća lično, i to u kešu.
- Zanimljivo je da smo uvek dobijali nove novčanice sa serijskim brojevima koji idu jedan za drugim. Na obezbeđenje mesečno daje od 7.000 do 10.000 evra. Tome treba dodati i dva džipa od po 20.000 evra i blindirani „audi A8“ sa sedmim stepenom blinde, koji košta oko 300.000 evra - tvrde Jovanovićevi bivši čuvari.

Izvor: Kurir http://www.kurir-info.co.yu/clanak/k...007/gazda-ceda
-------------------------------------------------------------------------------------

:shock: :shock:

Autoru:  Р4тн1к [ 10 Jan 2008, 10:23 ]
Tema posta: 

Ево још нешто, драги моји ЛДП-овци, само за вас!

---------------------
Albanci iz Bujanovca i Preševa za Čedu
Sreda, 9. januar 2008. 15:10

Predstavnik opštinskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP) u Bujanovcu Seljimi Seljami izrazio je očekivanje da će svi albanski birači koji budu učestvovali na predsedničkim izborima glasati za kandidata LDP-a Čedomira Jovanovića.

Seljami je rekao da Jovanović "uživa veliku simpatiju Albanaca" u tim opštinama
(Beta)
---------------------

Има ли ко коментара?
Да не помињем и то да ће сви хомосексуалци редом гласати за ЛДП.
Ако су вам Шиптари, хомосексуалци, анархисти и наркомани лепо друштванце и желите да се сврстате уз њих само изволите!!!
Што се мене тиче, нека хвала... 8)

Autoru:  BIlly_Gambino [ 10 Jan 2008, 12:19 ]
Tema posta: 

Ja sam licno za Velju i Tadica, ali nikako za Radikale!! Kada bih birao izmedju LDP-a i SRS-a, naravno da bi izabrao LDP, jer su svi drugi bolji od Tomislava Nikolica pa cak i Cedimir Jovanovic... :!:

Autoru:  tiki [ 10 Jan 2008, 12:48 ]
Tema posta: 

Slika

Sreca je za Srbiju sto ce ovaj koljac biti osudjen na par decenija...ovakvi nam stvarno nisu potrebni :twisted:

Autoru:  alazovic [ 10 Jan 2008, 13:03 ]
Tema posta: 

Р4т&a je napisao:
Има ли ко коментара?
Да не помињем и то да ће сви хомосексуалци редом гласати за ЛДП.
Ако су вам Шиптари, хомосексуалци, анархисти и наркомани лепо друштванце и желите да се сврстате уз њих само изволите!!!
Што се мене тиче, нека хвала... 8)

Evo recimo meni su recimo oni sasvim OK društvo!
Imam prijatelje među prve tri pomenute grupacije i ne bi ih menjao ni za šta na svetu... Draži su mi od većine kraljevčana koji pljuju i svašta bacaju po ulici, pišaju iza ćoška, kradu novčanike po crkvama, bacaju petarde u vatru u koju se polaže badnjak, teturaju se pijani oko Milutina prljavi i neokupani, svaka im je druga rečenica psovka...

Mislim da sam dobar deo građana Kraljeva pomenuo... E više volim moje prijatelje, koji uzgred imaju raznorodne političke stavove!

Pozdrav,
L.A.

p.s. Da ne bude da sam izostavio i poslednju grupaciju, meni je "narkoman" jedan od nadimaka iz ranijih vremena koje ponosno nosim :) Naravno da nema veze sa osnovnim značenjem, priča o tome kako sam dobio nadimak je fina, uključuje i predstavnike vlasti iz devedesetih, a ja je ovde neću ispričati 8)

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/