lav je napisao:
Ti automobili ovde toliko pominjane srednje klase stari po 10 i vise godina koji ne ispunjavaju najnovije ekoloske norme, vise ne mogu da voze u vecini EU zemalja! Oni se mogu videti svakodnevno na desetinama kamiona koji prolaze autoputem ka Bugarskoj! To je samo jedan u nizu poklona i povlastica koje su nasi susedi dobili clanstvom u "evropici"... oziris ne preostaje te nista drugo nego da predjes u Bugarsku

Coper ti je rekao ali i ja cu.
Auto srednje klase do 20000e sa pdv:
Fookus, Octavia(sa snizenjem), Astra II i III, Golf, Auris, Brava, Bora, Cordoba, Merc A i b clase, itd, mozes nove da kupis, po najnovijim standardima.
A do 12000e:
Astra Clasic II, Punto, Polo, Corsa, Lada koja hoces, Logan, Z10, Fabia, Ibiza, Yaris, hoces jos, auta nize klase, to jest najnize, pa ni to ne mozes da kupis.
A ti 10 godina stari, idu do 6-7000, ali ni njih ne mozemo da kupimo.
Pa ni Yuga, koji ne ispunjava ni jedan standard o bezbednosti putnika.
A ne prodajemo mi dupe, vec radnu snagu, sto takvima verovatno ne odgovara, jer bi morali radnike da placaju malo vise, mnogo vise. Inace moj deda je radio u jednom rudniku u Tavniku, znate valjda gde je to, pre 50-ak godina, i napravio prvu kucu iz njega, znate ko je bio vlasnik rudnika? Neki Francuz!!!!
Pameti moje, da vam nije bilo zapada u vreme komunizma jos bi ziveli u kucama od blata, tada se niko nije zalio, niti je prodavao dupe, nemas ti pojma, nisi video dalje od nosa, bio sam pre par godina u Nemackoj, imaju koliko hoces stranaca iz drugih drzava da rade tamo, boli njih uvo ko je sta i odakle, i za nacionalizam, daj samo posao, i da se zivi.
Valjda je za takvo misljenje potreban "pedigre" a ne inat, takvi kao ti su nas i zeznuli '41 (bolje rat nego pakt), a imali smo isti sporazum kao Svajcarska, a eto gde i kako su oni prosli.
A kako ce to nama biti bolje, ako SRS, dodje na vlast, kao cemo zivnuti, sta ce se desiti pa ce biti bolje, i kako ce mo resiti pitanje Kosova, na koji nacin???
Zanima me plan te stranke, za "spas Srpstva", pa bih molio malo detaljnije da mi neko obrazlozi???