Oziris je napisao:
I moj deda je radikal, uvazen i postovan, ugledan, ali zivi od Nemacke penzije, da zivi od srpske bio bi drugaciji.
Nego, nikako da mi neko odgovori, kako ce i cime SRS postici da narodu bude bolje????
A, da zaboravio sam, Seselj je dao predlog pre, za porez na mobilni telefon, nije prosao, ali ako dodju na vlast, racunajte da cene razgovora idu gore.
Ја нисам представник СРС да би био обавезан да дајем одговоре на сва питања.
Ево једне једначине - што смо ближи ЕУ, омладина је све гора и морал је опада математичком прогресијом!
Још нешто, и да хоћемо у ЕУ не можемо! Држава је уништена, корупција је развијенија него икад, закони се не поштују, нема ко да ТУМАЧИ законе, свако ради на своју руку. Уместо озбиљних реформи спроводе се шарлатанске и оне које немају никаквог значаја! Ја јесам за реформе али за озбиљне и корените. Размисли мало, брате, окрени се око себе и не дозволи да те лажу. Да се разумемо, немој погрешно да ме разумеш, ја нисам "окорели фан" СРС-а нити сам кафански националиста, већ светосавски националиста који је на првом месту цивилизован и културан. Време је да се Србија покрене и ја радим онолико колико је у мојој моћи.