Pomenuta je politika - odvojeno i prebaceno u "Politiku"!
Pošto uvek postoje ljudi koji vole da se igraju virtuelnim motkama, što se mene tiče - udrite, ne boli nešto mnogo
Ako već nekoga svrbi - evo ponovo: NISAM u vlasti!
BIO sam odbornik do kraja 2002. godine i to "zadovoljstvo" prepustio onima koji su to mnogo više želeli na izborima 2003. (nisam prihvatio ni da budem kandidat). Trebalo bi da je svima poznato da Demokratska stranka NIJE na vlasti u Kraljevu od tih izbora, mada je de-facto izgubila vlast kada je dopustila Ljubisi Jovasevicu da se razmahne...
Pošto je lako napadati i pljuvati, ajd' sad ja da pitam onako drugarski: kako svi vi i po čemu merite vrednost politike i političara? Da li ste uopšte razmišljali o tome?
Nemojte odmah da odgovarate, dakle ne na prvu loptu, nego malo razmislite, pa odgovorite hladnom glavom.
Nadam se da ipak nije tačno ono što se priča po gradu: da kraljevčani političare mere po veličini njihove brade, brkova, nosa, ušiju... a ne onoga što su uradili za Kraljevo
Što se tiče moje stranke, tu sam da pokušam da branim ono što smo uradili dok smo bili na vlasti (od 2000-te, ali i u onom periodu od 1997-2000. godine), dakle samo konkretne stvari a ne ono tipa "svi su oni isti... lopovi... mafija..."
Jedna dobronamerna molba...
Molim vas, pokušajte da se uzdržite od velikog pljuvanja da ne bi, poštujući pravilnik foruma, morao baš mnogo da administriram poruke. Dovoljno je valjda što dopuštam da se postuje anonimno, a što se (ne razumem zbog čega) to ovde maximalno koristi.
Pozdrav...