forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

HAG
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=9&t=254
Stranica 1 od 1

Autoru:  QTA [ 11 Mar 2006, 15:30 ]
Tema posta:  HAG

Bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević preminuo je jutros u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala.

Autoru:  crne kose [ 11 Mar 2006, 17:31 ]
Tema posta: 

Haski tribunal se pokazao kao najveci promasaj covecanstva i prikaz ljudske gluposti. Milioni dolara su potroseni a na kraju su ispali najveci smradovi covecanstva!
Milan Babic pa sad Milosevic a pustaju siptare na slobodu.

Slobo je u Hagu branio interese celog srpskog naroda, govorio je o genocidu nad Srbima u Drugom svetskom ratu, dakle brinuo je o svemu...

Slobodane, ti si otisao a Srbija ce opstati onoliko koliko bude mislila na sebe i na patriote. Niko nece misliti nama dobro ako to mi sebi sami ne ucinimo!

Srbija!!!

Autoru:  LePetitPrince [ 26 Apr 2007, 00:13 ]
Tema posta: 

Ovo je smesno, Sloba mozhe samo da oplakuje neko ko je bio uz sps i jul i profitirao na bedi onih koji nisu bili uz tu sektu pa zhali za vremenima lake zarade, tako je to kad nestane neki mafijash koji da nekom prosjaku 100 dolara koji ga zbog toga ceni kada ga sredi policija. Kazhesh branio interese srpskog naroda hahahaha pa dobro, ako je kradja i ubistvo za sopstvenu korist u interesu srpskog naroda, on je unishtio nashe interese za narednih 10 godina i ima srece shto nije zavrshio kao Chaushesku, ako je HAG sramota zashto MOSKVA prihvata sve mafijashe i otpad iz Srbije, tamo je i Marko Miloshevic i osTala ekipa, ta zemlja nama ne misli dobro. Miloshevicu je sudjeno za njegove zlochine a bili su brooooojni, nije ubijen kao Djindjic, metak u ledja, neispavan i na shtakama, razmisli malo o ljudskosti i sramoti, to shto ti kazhesh je IZVITOPERENO. Ako je nevin chovek tako ubijen a tebi ne smeta a takav smrad kao Slobo je umro u krevetu, ja stvarno ne znam koliko si ti zlo stvorenje i bolesno.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/