forum.kraljevo.com
http://forum.kraljevo.com/

Neverovatno ali istinito
http://forum.kraljevo.com/viewtopic.php?f=9&t=324
Stranica 1 od 1

Autoru:  QTA [ 21 Apr 2006, 19:30 ]
Tema posta:  Neverovatno ali istinito

Citiraj:
Potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac namestio je glasanje u mini-finalu kviza "Piramida" na TV Pink!!! Iz listinga do koga je došao novinar Pressa vidi se, naime, da je za Šutanovca samo sa jednog broja u centrali DS-a na Terazijama glasano čak 7.612 puta za 90 minuta. To znači da je sa jednog telefona broj "Piramide" pozivan čak 1,5 puta u svakoj sekundi!?! Pošto je to fizički nemoguće izvesti, stručnjaci koje smo juče konsultovali objašnjavaju da su u centrali DS-a najverovatnije koristili specijalni PBX kompjuterski uređaj koji automatski i po nekoliko puta u sekundi poziva zadati telefonski broj.
Dalje, ako znamo da je poziv za glasanje u "Piramidi" košta 30 dinara plus PDV, prosta računica kaže da je ovaj Šutanovčev poduhvat gradski odbor DS-a koštao čak 269.465 dinara, što je nešto više od 3.000 evra!!! Široko, nema šta. Šutanovac očigledno nije žalio para da bi pobedio u kvizuCitiraj:
Srđan Srećković iz SPO-a najviše glasova u pomenutom finalu "Piramide" dobio je sa telefona koji se vode na Beogradski sajam, a zanimljivo je da u ovoj firmi radi Srećkovićeva supruga. Iz centrale SPO-a u Knez Mihailovoj ulici, za Srećkovića je stiglo "samo" 563 poziva sa jednog broja. Za trećeg učesnika kviza, socijalistu Uroša Šuvakovića glasali su čak i policajci, dok je iz centrale na Studentskom trgu stiglo 598 glasova.Citiraj:
Potpredsednik SPO-a Srđan Srećković potrebnu pomoć u "Piramidi" dobio je sa Beogradskog sajma, čiji je direktor njegov stranački drug Anđelko Trpković. Sa telefona Beogradskog sajma za Srećkovića je glasano čak 5.257 puta, što će ovo javno preduzeće koštati oko 180.000 dinara!
Najveće iznenađenje svakako je 177 glasova koje je funkcioner SPS-a Uroš Šuvaković dobio ni manje ni više nego iz kancelarija MUP-a u Ulici Mije Kovačevića broj 2!
http://www.novinepress.co.yu/index.php?PID=4&date=2006-04-21#45

Mislim,sta reci, nasi politicari su spremni na sve. Nije vazno ucestvovati vazno je pobediti.

Autoru:  QTA [ 22 Apr 2006, 20:29 ]
Tema posta:  Neverovatno ali istinito - II deo

Cuo sam za izreku "zasticen ko mecka" ili da se zasticuju vrste kojima preti izumiranje, ali nisam znao da tu spadaju i poslanici u republickoj skupstini.
Pre ce mo mi da izumremo - ali zbog njih.

Lepo provedite uskrsnje praznike, istucajte se dobro, pa tamo po nedelji pogledajte http://www.parlament.sr.gov.yu/content/lat/index.asp pa na desnoj strani kliknite INFORMATOR 2005/06 i skinite dokument koji sadrzi sve podatke vezane za rad parlamenta, planirana i utrosena sredstva, ali i visinu primanja svih zaposlenih – od predsednika do skupstinskih sluzbenika. Informator sadrzi i sve podatke vezane za unutrasnji red u zgradi parlamenta, kvadraturu prostorija.....

Obavezno uzmite vodu i secer prilikom pregleda dokumenta :D

Tada ce vam biti jasno ko koga tuca :?

Autoru:  alazovic [ 23 Apr 2006, 19:45 ]
Tema posta: 

Ovo prvo ti se zove marketing, a ovo drugo - realnost :oops:

Tako ti je to u zemlji Srbiji...

Autoru:  QTA [ 27 Apr 2006, 18:03 ]
Tema posta: 

Citiraj:
Aleksandar Vučić nije platio nijedan račun za Infostan u 2006. godini, a ostao dužan i za novembar 2005.

BEOGRAD - Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić opet ne plaća račune! Naime, uvidom u listing JKP "Infostan" redakcija Pressa utvrdila je da Vučić nije platio nijedan račun za usluge Infostana u ovoj godini!!! Uz to, generalni sekretar SRS-a nije izmirio obaveze prema Infostanu ni za za novembar prošle godine. Ukupno Vučićevo dugovanje iznosi 28.547,25 dinara!
Aleksandar Vučić za Press priznaje da nije platio nijedan račun ove godine, dok mu nije poznato da duguje bilo šta za prošlu godinu.
- Platiću kada budem mogao. Nemam ja toliko para kao neke lopuže koje plaćaju vaše urednike.... Međutim, Vučić je narodni poslanik, drugi čovek najveće stranke u Srbiji, jedan od najpopularnijih mladih političara i čovek koji je zamalo izgubio trku za funkciju gradonačelnika Beograda. Takođe, Vučić kao poslanik ima osnovnu platu oko 75.000 dinara, na koju se dodaje bonus na ime funkcije zamenika šefa poslaničke grupe i potpredsednika skupštinskog odbora, kao i poslanički paušal koji iznosi oko 30.000 dinara, plus dnevnice i ostale beneficije koje parlamentarci uživaju. Dakle, više od 120.000 dinara. Kada se sve to zna, onda ipak jeste problem kada Vučić mesecima ne plaća račune.


http://www.novinepress.co.yu/index.php?PID=4&date=2006-04-27#87

A VI KAKO STE BATE?

Placate li ili glumite Vucica :?:

Ili ste mozda "lopuze"?

Autoru:  QTA [ 28 Apr 2006, 23:03 ]
Tema posta: 

A evo kako je pravilo za nas smrtnike:

Neurednim platišama struja se isključuje bez opomene, a ako se dug ne izmiri u roku od 15 dana, sledi utuženje • Za nedozvoljavanje isključenja i prekršajna prijava, a za samovlasno priključenje i krivična.

Divota bozja.

"Dok je ledja, bice i samara."

Autoru:  QTA [ 12 Maj 2006, 15:03 ]
Tema posta:  BAKI, SINE!

Dok ovi ucestvuju u vlasti (a trbalo bi da su u zatvoru) nama nema spasa.

http://www.novinepress.co.yu/index.php?PID=4&date=2006-05-12#267

Da li smo mi normalni? Dokle bre braco Srbi?

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/