Naser Orić ?!?!?!?!

Sve o kraljevačkoj političkoj sceni...

Moderator: Moderatori

Naser Orić ?!?!?!?!

Postod Hogar » 01 Jul 2006, 01:29

U ovoj temi neću se baviti lokalnom (niskom) politikom već visokom tj. međunarodnom, razlog je sledeći Naser Orić.
Da li je moguć je za sva svoja nedela dobio u Hagu dve (2) godine zatvora koja se poklapa sa njegovim vremenu provedenim u haškom zatvoru te je on sada slobodan čovek.
Da zanemarimo živima npr. Voislava Šešelja kome suđenje nije počelo ni posle tri godine, ajde da zanemarimo i osuđenim Srbima na duge zatvorske kazne ali kako da zanemarimo i pogledamo u očima majci kojoj je sin zaklan pod vođstvom Nasera Orića, kako da pogledamo oćevima kojima su sinovi i ćerke svirepo ubijeni, kako da pogledamo u oči čoveku koji je izgubio brata, oca, najbližu svirepo poubijanu porodicu.
Dobro se zna da je pod vođstvom Nasera Orića paravojna formacija zvana"zelene beretke" u predelu Srebrinice.Bratunca i okoline svirepo ubila preko 3500 hiljada Srba.Dobro se zna da su idući od kuće do kuće klali ćak i novorođenčad, nisu štedeli čak ni Srpsku stoku, konje, krave i ostale domaće životinje.Tamo gde je prošla paravojna banda Nasera Orića ni kuće nije ostalo živo, ali pustimo stoku šta je sa preko 3500 hiljade nenaoružanih Srba svirepo poubijanih.Tužilaštvo namerno ili slučajno nije dokazalo da su u sastavu bande Nasera Orića bili ljudi sa područja tadašnje Jugoslavije tačnije iz oblasti koji muslimani zovu Sandzak.Pominjem sandzački deo bande jer je on bio nadaleko čuven po svojoj svireposti "hrabrosti", ono što nisu mogli da zakolju bosanski muslimani bez problema je radilo sandzačko krilo bande Nasera Orića koji je to mogao da spreči jer je bio na čelu te bande te se zna da je posedovao ogroman autoritet te se niko nije oglušavao njegovim naređenjima.Tužilaštvo nije uspelo da dokaže ni to da je mogao da spreči ratne zločine vršene nad Srbima.
Lopov koji obije prodavnicu (da bi jeo) npr. u našoj zemlji ako mu je prvi put dobije negde oko dve godine robije ali to je u poređenju sa delima tj. nedelima Nasera Orića časna radnja.
Ogorčen sam a mogu da se kladim da tužilaštvo neće da uloži žalbu na premalu kaznu.
Korisnikov avatar
Hogar
Kraljevčanin omladinac
 
Postovi: 96
Pridružio se: 27 Jun 2006, 14:51
Lokacija: Simkine livade

Postod ARGUS 2 » 14 Maj 2007, 16:29

Orić je ratni zločinac koji je sa svojim vojnicima počinio prvi zločine u Srebrenici, Bratuncu i okolini...njegove horde su ubile 3.262 Srbina, a bilo je i mnogo dece...
Sve se to dešavalo 1992 i 1993. na krvavi Božić...

Naser i njegovi vojnici su uzrokovali sve ono što se posle dešavalo u Srebrenici i oko nje...
Uvijek si samo tu, ne možeš biti drugdje....

KNIN
ARGUS 2
Kraljevčanin junior
 
Postovi: 20
Pridružio se: 23 Apr 2007, 17:25

Postod LePetitPrince » 18 Jun 2007, 17:50

Jedan zlochin ne mozhe opravdati drugi, gospodo.
Korisnikov avatar
LePetitPrince
Pravi kraljevčanin :)
 
Postovi: 168
Pridružio se: 29 Jun 2005, 19:06
Lokacija: Kraljevo


Povratak na Politika

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron