Prvo kako mozete da dajete takve komentare, covek je tek optuzen i dok se ne dokaze da je ratni zlocinac on je nevin.Drugo ako ste svi vi tako dobri ljudi kako pisete on je bio ovo, ja zbog njega nisam proziveo ili on i njegova ideologija, pa sta ste vi onda bolji od njega kada barem tako pricate neka, tako mu i treba.Jedino mozete dokazati takvim ljudima da ste bolji od njega ako prvo dokazete da vi niste licemeri i da vam zivotna deviza nije oko za oko zub za zub jer u tom slucaju niste bolji ama bas ni zrno peska od njega.Ako razmisljate i govorite jezikom mrznje i odmazde ja stvarno ne vidim razliku.
Drugo neko je bas lupio nesto oko ideologije tj. oko imaginarnih granica Seselj da je to nacionalizam.
Ja sam srpski nacionalista i to veliki.Trebalo bi da se raspitate sta znaci nacionalizam, a ako ste mislili na separatizam e to je nesto drugo i nesto sto najprostije kaze volim svoje i hocu tudje, a nacionalizam je pojam kome je definicija volim svoju zemlju i svoju naciju, volim da moja zemlja i moja nacija bude jaka, bogata, zdrava prosperitetna i hocu da to steknem svojim radom (znaci ne ratovanjem) nego mudroscu, jakom diplomatijom, jakom privredom itd. znaci ne na ustrb drugih.