Slučajno znam da je odziv rezervnog vojnog sastava u garnizonu Kraljeva bio nešto preko 98% što se računa jako velikim uspehom da se mobilišue toliki procenat rezervnih vojnih obveznika, znači nepunih dva% samo se nije odazvala pozivu.Kada ovo navodim mislim za zadnju mobilizaciju kada smo agresorski napadnuti od tog istog NATO pakta ili tačnije od 19 zemalja zajedno.Ostavimo po strani tadašnju politiku jer je u Kraljevu na vlasti mislim bio SPO ili neka druga stranka ali sigurno znam da nisu bili socijalisti.Svi smo svedoci da su nam ukupne žrtve u svim ratovima (mislim na Kraljevo) 77 ljudi Bog da im dušu porsti, laka im zemlja, a od NATO avio agresije u sadejstvu sa OVK-a i stranim plaćenicima mislim 44 naših žrtava.
Zašto agrsija a ne akcija "Milosrdni Anđeo" tobože da zaštite Albance kojih je bilo i to ne malo bez ikakvih isprava, lične karte, papira, vize itd.Pa na kraju krajeva i da su imali povoda da izvrše svoju akciju "Milosrdni Anđeo" Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija nije doneo tu rezoluciju da se ta akcija sprovede te se ona deklariše kao napad tj. agresija na zemlju koja je imala unutrašnjih problema u svojoj unutrašnjoj politici sa terorizmom i separatizmom.
Sada se pitam zašto kada smo već imali referedum za Ustav nismo mogli o jednom trošku da se izjasnimo da li smo za to da uđemo u parterstvo za mir a kasnije u NATO pakt.Skoro sam siguran da bi referendum uspeo tj. da bi se narod izjasnio da se što dalje držimo od tih svetskih hoštaplera.
A zemlje NATO pakta sve su jako mudro uradili, iskoristili su ovaj izborni vakum kada vlada praktično i ne postoji a samim tim i skupština Srbije, tako da niko o tome nije mogao da polemiše i evenutualno odloži članstvo u toj zločinačkoj organizaciji raspisivanjem referenduma.
Sada kada je sve doneto na brzinu omah se može nazreti šta nam se sprema, prvo u budućnosti naši vojnici će ići po mirovnim misijama tipa Avganistana i Iraka i po zemljama trećg sveta gde se svakodnevno gine, drugo ne manje tragično ovim potezom mi smo prodali Kosovo i Metohiju.
Posle naših izbora biće nastavljeni pregovori u Beću i biće da ćemo dobiti još nešto novca i Kosovo i Metohija ode skoro 90% u u ruke Šiptarima te na veliku žalost posta naša Sveta zemlja o`čas posla albanska država ili pokrajina.
Na žalost ni tu nije kraj našim mukama jer onda na red dolaze Medveđa, Preševo i Bujanovac.I ako budemo možda tada već i u NATO paktu nećemo smeti metka da ispalimo jer se onda ne bi razlikovali od Miloševićeve politike, već će naši policajci i vojnici glumiti glinene golubove.
Dalje znate kako ide Raška oblast gde su Šiptari i Muslimani (po novom Bošnjaci) zacrtali plan da će nam negde oko Žiće biti granični prelaz jer pored juga Srbije dolazi na red i Sandzak (lično sam se uverio da se u Sjenici i okolini spremaju barem 15 godina, to je što ja znam verovatno sve to datira još dosta ranije).
Sve u svemu Amerika i ostali se vešto sa nama poigravaju igre magarca, štapa i šargarepe.Valjda znate šta mi predstavljamo u toj priči.
U životu nisam pesimista i ako ovo što sam napisao liči na prvi pogled na to u stvari jako sam realan i racionalan.