Ako kritikujesh demokrate Koshtunice onda delimichno tachno ali za DS stvarno nema zamerki, ako ti je Djelic lopov onda si stvarno ekonomski neobrazovan. Demokrate kradu od naroda, nije nego, a shta je Sloba radio? Ostavio je mnogo da se ukrade, ne? Kako to teorija evolucije nije prihvacena u potpunosti? Znachi pola nas je nastalo od antropoidnih majmuna a druga polovina ne ili smo dopola nastali ono do pojasa a od pojasa ne.

Prochitaj Mensine izvode o religioznosti svojih chlanova pa ce ti biti jasno. Pokushavali su da obore teoriju evolucije ali svakim danom sve vishe i vishe dokaza za teoriju, kako napreduje nauka a njeni protivnici cute. Znash za skandal koji je bio u Srbiji bash oko tog pitanja? Da malo bolje poznajesh materiju, znao bi koliko greshish. Zemlja je stara 40 000 godina, nije nego. A mi nastali od blata a zhena od rebra

fino, fino. Savetovao si me da se ZAJEBAJEM

pa ok, ali u nauci nema ZAJEBAJANJA. Reci ti lekaru da se ZAJEBAJE kad te lechi ili kada ti dozira lek

U nekoj drugoj oblasti, improvizacija je dozvoljena chak i preporuchljiva ali kod egzaktinih prirodnih nauka se ceni tachnost i preciznost. Rekao si da budem cool kao ti, da brate, ti si bash kul. Kao pokemon

bosanska inkvizicija je kul

e moj bogumilu i patarenu