To što sve pobrojane strane koje si naveo imaju žrtava, tačno imaju ih i kao što reče to ne treba zloupotrebljavati u raspirivanju daljnje mržnje.Ali ovako pomenuo si Iračane, pa nad tim narodom se sprovodi neviđen genocid (aparhejd je malo dete za to šta se danas radi u Iraku).Za Hrvate i Muslimane danas u haškom tribunalu odgovaraju lica koja su počinila ratne zločine nad njima, nekima se sudi u zemlji, a neki su i osuđeni.E sada što se tiče Šiptara, vojnik je uvek u ratu legitiman cilj, sada se postavlja pitanje manipulacije šiptarskih terorista koji su ispod svojih uniformi nosili civilnu odeću te su mogli prema "potrebi" da se transformišu u civile koji pucaju.Veruj mi na reč zrno iz vatrenog oružja bilo ispaljeno od šiptarskog teroriste koji ima uniformu ili je u civilnoj odeći ima podjednako ubojno dejstvo te ubiti naoružanog šiptarskog civila je podjednako legitimno kao i da je bio u uniformi.Ali to je već grana specijalnog ratovanja, manipulacijom medija, koji smo mi u dobroj meri izgubili.
Imao bih da napomenem još nešto u vezi Muslimana koji su napravili masakr u delu od Bratunca do Srebrnice pod komandom Nasera Orića koji se odmarao dve godine u Ševeningenu i sada je potpuno slobodan.Dve godine za 3.500 hiljade Srba.Potvrđena je stvar da su išli od kuće do kuće (naravno srpskih) i nisu ostavljali baš ništa živo čak ni novorođenčad, bilo je u tih 3.500 hiljade žrtava i vojnika mada su pretežno bili ciili.Kasnije se desila odmazda po oslobađanju Srebrenice koju je izvela vojska RS.Neki koji su odgovorni za Srebrenicu su još u begu između ostalog i zbog toga, ali neki su i osuđeni na višegodišnje kazne zatvora (npr. gen. Krstić, 25 godina) itd.
Ali ne znam ko će da odgovara za ubistvo civila koje su se dogodile od NATO bombi?
Svi znamo da po povlačenju naših snaga bezbednosti sa teritorije KiM-a, za istu je preuzela odgovornost NATO alijansa pod nazivom KFOR.Koliko je Srba od njihovog dolaska stradalo, oteto, šta se sve događalo Srbima i nealbanskom stanovništvu njima će biti na savesti ako je imaju.
Ne znam na šta tebi liči ova fotografija.
Mene ako pitaš ovo je direktno ruganje srpskim žrtvama, jer po podacima KFOR-a oni imaju nekoliko svojh žrtava i to uglavnom koja su se dogodila slučajno u raznim nezgodama, ali skoro niko nije direktno poginuo od bilo koje strane (srpske ili šiptarske).
Evo fotografije:
NATO SRAMOTA
Nije foto montaža, oni u javnosti nisu prijavljivali žrtve, osim onih koje su bile slučjne, npr.pao helikopter sa vojnicima KFOR-a i slično.Ovo je direktno ruganje srpskom narodu.