He he prvo i prvo ja nisam izashao iz pecine a narocito ne iz bosanske, mi u Sumadiji imamo sumu a vrlo malo pecina ali imamo bosanaca, doshli nam iz srpske kichme na grbachu, ali nema veze, nashi ste kao shto kazhesh, pokushavamo da vas koliko toliko asimilujemo da lichite na neshto, vasha deca i deca vashe dece ce biti koliko toliko normalna jer je to pitanje mentaliteta pre svega, neshto bash nisam chuo za pojam bosansko gostoprimstvo, nije se bash neshto ustalio kao npr crnogorsko gostoprimstvo prema srpskim turistima ali tu ste negde. Ja stvarno ne znam kada ste vi bili kichma, na zhalost, vi ste gubitnici kao i nashi jadni ljudi sa Kosova, pa sad ovde lechite komplekse, izgubili smo rat, teritorije, narod, to je i nash gubitak ali prvenstveno vash a pogotovo ljudi iz krajine, oni su tek nadrljali, mi smo kompletno gubitnici kao nacija, trenutno, a vi ste to najvishe osetili za shta ste i dobrim delom vi krivi, sve te placene ubice, legije, jsoovci, zvezdan jovanovic, bosanci i kosovari, velika vecina. Nema nicheg lepog u porazu kao shto je to Slobo hteo da predstavi, cAR JE GO! Ne diktiraju sa zapada kako se dishe samo imaju snagu, hvala Bogu, da ne doyvole da se neko ponasha kao da je u srednjem veku a da zhivi u 2o i 21vom, jesu li oni duzhni da daju pare i shalju svoje vojnike da ovde urazume majmune, ne, mi smo duzhni da to uradimo tj nasha vojska i policija koja je za vreme Sloba bila gora od najgorih kriminalaca. Ja se ne stidim sebe ali se stidim dobrog dela srpskog naroda, ne pljujem onaj mali broj razumnih ljudi, zar smo takva nacija da se ne nadje niko da ubije tiranina Sloba (iako je ubistvo pogreshno i jedino je prihvatljiva dozhivotna robija za takve kao shto je bio slobo) a nashlo se njih 100 da ubije Djindjica, choveka na shtakama, pljujem na takvu zemlju, svi cute i josh ga predstavljaju kao mafijasha, eeeej Zorana. Sada cu morati da ulozhim mnoooogo vishe napora da pokazhem da nisam kao vecina Srba, nerazumne budale, neodluchni i slabi ili josh gore, glasachi SRS SPS-a, da nisam lenj, pokvaren, lukav, korumpiran, spor i da nisam rodjen da budem fizichki radnik na zapadu kao shto je vecina Srba.
|