AlexTs je napisao:
Decko Raka je u Trsteniku a ne u Krusevcu. Ne mislim da je nama nesto preterano gore sa njim. Nisam simpatizer njegove stranke ali ne vidim zasto je neki politicar-maneken koji samo kaki o Briselu bolja varijanta. Rale je covek iz naroda i mislim da ce ponovo pobediti.
navijam za raku u trsteniku jer je definitivno dokazao da je kvalitetan i da treba da bude to sto jeste.
a za gospodina koji zna samo da vredja zbog maximalnenerealnosti, ovako...
sve pohvale za predsednika tadica sto se bori za srbe, ako se bori. i mala molba za njega...trebalo bi da vise posveti paznju nama u srbiji, a ne samo beogradu i severno. ali sve jedno imamo mi naseg velju pa trcimo skoro u korak sa njima
tita i milosevica nemoj da stavljas u isti "paketic" jer se milosevic casno borio za srbski narod, (da srbi su i na kosovu, ako nisi znao, tako da i za njih treba neko da se bori), ja sam domorodac kraljeva, ali mislim da treba da neko stiti srpski narod na celoj teritiriji drzave), a titio bas nije pokazao sklonosti i ljubavi prema srbima, okrenut je malo zapadnije.
a to ko ce nama da popravi imidz? to je diskutabilno, jer dok se mladi ne trgnu i okrenu buducnosti i prestanu da ljagaju bivse politicare i da se bave prosloscu o kojoj najmanje znaju, nema sanse o popravljanju imidza.