Ne mogu tolerisati nekoga ko ce, ako nekim sluchajem dodje na vlast ispoljiti minimum tolerancije prema drugima koji nisu u njegovomj KLANU, mogu samo poshtujuci zakon uchiniti sve da raskrinkam takve. Ako neko poshtujuci demokratiju dodje na vlast pa onda ta ista prava uskrati drugima onda demokratija ima veliki problem. Vishe tako neshto nije moguce a nekada je bilo. Hitler je demokratskim metodama doshao na vlast, na prevaru i uz taktiku zastrashivanja ali sve PO ZAKONU. To shto ti tvrdish da sam izrazio netrpeljivost nije istina, samo ne nasedam na tu tvoju ideologiju i to je tebi krivo a shto se tiche informisanosti, i tu imash problem samnom. Tebi i tvojima bi vishe odgovoralo neko pritupo seljache pa da od njega napravite poslushnog zilota i da mu prethodno isperete mozak a ja ne osecam netrpeljivost nego prezir prema vama i zarad demokratije i civilizacije sam borac protiv takvih kao shto ste vi. Vi ste u fazonu, ako si sa nama SUPER SI a ako nisi onda cuti i budi PASIVAN, e ne

ja sam aktivno protiv VAS. Ti kao vidish da se ne razumem u politiku

a pripadash OBRAZ-u, nemate vi nikakve veze sa hrishcanstvom, hocete da glumite krstashe u 2007. godini. Ako malo bolje pogledash sve shto sam napisao na ovom forumu videcesh da sam itekako obaveshten iako u konfliktu sa vecinom forumdzhija

mada, zhiveci u ovako nezdravom drushtvu, to je kompliment.