LePetitPrince je napisao:
Pankeri levichari, pre ce biti anarhisti a skineri iliti skinhedsi su UGLAVNOM neonacisti ili fashisti a ne nekim dobrim delom tamo nepoznatim, skinhed demokrata hahahaha Skineri mrze komunizam, ljude druge rase, chak i demokratiju a ti mi se uklapash u taj shablon, samo, ti si pravoslavna verzija, rekao sam lepo, KLEROFASHIZAM.
Никада нисам разумео људе који се бусају да све знају.
Мораш да разграничиш пар појмова. Наиме, бити скинс не значи бити "нациста". И шта уопште значи тај израз "неонациста"? Ко су нови, а ко стари? Тај израз је измишљен. Да си мало читао, као што ниси, знао би да је прави термин-Национал-социјалиста.
Да се вратим на тему о ћелавим главама. Постоје анархо-скинси, шарп-скинси, традиционални скинси итд. Кад би те чуле те групације које сам набројао вероватно би добио батине од њих. Ниси упућен какве су туче биле између НС скинса и шарповаца у Новом Саду.
Ако си гледао "Утисак недеље", а сигурно јеси, јер видим да дишеш као они, могао си да видиш активисту АФАНС Зорана Петакова који је иначе припадник шарп скинса, а уз све то и Лигаш. Тај Петаков је својевремено цмиздрио у медијима како су му Срби убили престолонаследника Франца Фердинанда(

). Ко је овде луд? Иначе, та иста екипа људи је штампала плакат-"Стрељање је ок", на коме је била слика Драже М. Нико се није сетио то да осуди...као ни рецимо штампање војвођанских пасоша.
Постоје скинси који фурају тај стил живота само због музике-ои!...Но, ипак, то је нека друга тема.