Citiraj:
Znash shta, meni stvarno nije stalo kakvu je reklamu Beneton imao ili shta vec. Nasilje ne podrzhavam i ne mogu nikako da ga opravdam. Zashto mislish da nije u redu lomiti semafore, ali je ok razbijati izloge Meka ili nekih butika...? U svakom sluchaju sve shto je "riot" je pogreshno. Miran protest je apsolutno ok.
Danas sam chula razgovor dva srednjoshkolca koji su sasvim opushteno prichali gde bi mogli da idu... "Pa, hajde da idemo na Francuski kulturni centar.." Naravno da se tamo nishta nije desilo, ali samo je fascinantno (sa svakom osudom) u kom pravcu oni razmishljaju!!!
I zashto mora da se ruzhi sve shto makar i podseca na veliko E, ili ~nedajbozhe~ Ameriku. Meni bi bilo zhao da rushim neshto shto je tudje. I ne vidim svrhu i poentu. Zashto? Pa, zato shto smo besni, a usudjujem se da kazhem i obesni!
Problem je shto kolektivnu svest naroda niko ne mozhe da promeni. Po meni je nehumano, neljudski i pogreshno skandirati i pevati (gadno mi je chak i da otkucam) "Uzmi nozh u ruke i kolji Shiptara". I ja isto mislim da je Kosovo deo Srbije, ali nikada josh do sada nisam dobila zhelju da neshto polomim, ili da nekoga ubijem.
Sramota!!!!
p.s. nisam bash neshto ocharana svim klipovima koji se vrte na youtube-u, ali ovaj je zakon!!!! Jedini koji stvarno mozhe da vrlo dobro da opishe kako je nama Srbima z^j3b^n0....
http://www.youtube.com/watch?v=SaQDe8ivQ24
Nisam jos uvek uspeo da cujem sa kojeg si ti fakulteta?!!
Ja sam sa SAOBRACAJNOG!!!
Ne podrzavam lomljenje izloga, trafika i radnji po gradu! Ali to se odnosi SAMO na objekte koji su u vlasnistvu SRBA i ostalih lojalnih gradjana SRBIJE!
Sto se tice MCdonaldsa, americke, slovenacke, albanske i ostalih ambasada SMATRAM DA SU NAPADI NA NJIH PATRIOTA, NACIONALISTA I OSTALIH GRADJANA NEZDOVOLJNIH ODLUKAMA siptarske privremene vlade potpomognute sa EU i SAD SASVIM OPRAVDANI!!!
I SAM SAM UCESTVOVAO U SINOCNJIM I DANASNJIM PROTESTIMA!
Pa posto ti se toliko svidja pomfrit u Mc-u nadam se da ces naici i na neki kamen dok budes uzivala u istom
ZIVELA VELIKA SRBIJA