kv_boy je napisao:
ma daj bre... ispadosmo najgori... pa šta su srbi na kosovu sve propatili pa niko ne juri one je**** albance... bruka :S
necu da ti kazem sine, nisam mnogo stariji, ali cu ti reci mladji braticu, to si rekao zato sto imas pricu iskljucivo jedne strane, tako je najcesce sa srbima, nismo racionalni, i zato gresimo.
da smo racionalni sada bi svi koji su dosli sa kosova ziveli na kosovu, ne bi se desavala sranja i pogibije ni ovde ni na kosovu.
ali posto nismo racionalni bili, tako nam je kako nam je.
no.... prezivesmo i to, mi koji smo preziveli, pa sada makar dajte da se uzmemo u pamet, pa da ne branimo "jaje koja je snela nasa koka" pa da tvrdimo da su nam sva jaja dvozucna, i da nase sve bude najbolje najvece najvaznije i tako dalje.
kada slusas jednu stranu, jedan zakljucak mozes i da das.
ako ne odgledas fudbalsku utakmicu, a onda zamolis nekog ko je igrao da ti isprica detalje, imaces samo jedno misljenje o toku utakmice, a ako saslusas i drugu stranu, tj. igraca koji je igrao u drugoj ekipi i koga ne poznajes, onda dobijas mogucnost da sam napravis dva zakljucka i da posumnjas ko je u pravu.
razmisli...
ja kada izgubim u fudbalu, ponekad budem ljut na one koji su me pobedili, mozda nije bilo sve kako treba, mislim ferplay. i svima pricam da sam ja zrtva (porazen) te utakmece zbog, mozda izmisljenih, a mozda ne izmisljenih razloga. sta ces mi verovati da sam iskren ili mozda da preuvelicavam detalje? ili te pak u nekim detaljima i lazem.