|
Kraljevčanin junior |
Pridružio se: 26 Avg 2008, 19:09 Postovi: 5
|
U životu svome sam se susretao sa faktički svim, i svačim, za mnogo toga čuo, i mnogo toga video, ali ovo još nikada nisam. Naime... Danas sam instalirao Trial verziju igre Cue Club (simulacija bilijara), pošto je u pitanju Trial verzija trajala je svega par minuta, a Full verzija košta16.99$. U meni-u igre postoji CHAT (valjda za igrače), u pitanju je izuzetno brz, kvalitetan, i solidno posećen, ukucaš samo ime, i pristupiš, Engleski mi i nije baš najbolji, mada osnovno ipak znam (svi pišu na Engleskom), pa sam i ja morao (nešto lupao, i tako...), pišem ja, pišu i oni, odgovaraju na moje poruke, sve lepo, i fino, chat radi super, jedna kaže da joj budem partner u igri, i tako to... kad bre odjednom ja skontah da uopšte ja nisam konektovan na internet, zapanjen, i zbunjen ja zabuljih u monitor, proverih za svaki slučaj konekciju, ma ne, offline sam, za svaki slučaj isključih internet kabal iz računara (imam Dial-up konekciju), kad ono chat i dalje radi, ovi pišu li ga pišu, ja radi provere nešto lupih, i eto ti ga odgovor, i ja ti taman da postavim pitanje kako je uopšte moguće da se dopisujemo u offline režimu kad mi k'o u inat isteče Trial, izbaci me, i sad' mi traži da kupim Full verziju. Ako zna neko, ili ako se kome desilo slično neka mi objasni kako je teoretski ovo moguće, ja ovo nikako ne mogu shvatiti, i razumeti, priznajem, u informatici sam običan amater, ali... ne znam, ne razumem, i ne kapiram ama baš ništa..... 
|
|