forum.kraljevo.com

Forum posetilaca internet prezentacije www.kraljevo.com
Danas je 18 Sep 2021, 21:59

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2008, 18:58 
OffLine
Kraljevačka beba :)

Pridružio se: 14 Dec 2008, 18:54
Postovi: 1
Све има свој узрок. Чак и одлуке које се доносе у вашој породици коју чине 4-5 чланова, добру су промишљене и пројектоване да у будућности донесу плодове. Ако је то тако за микро заједницу - породицу, онда можете замислити са колико се труда, пажње и промишљености праве планови и доносе одлуке за макро заједницу - нацију, државу или рецимо религију. Иако су нација и држава такође важне, те иако ће можда неко помислити да је анахроно у 21 веку обраћати пажњу на њу, ипак ћемо у овом осврту највише пажње посветити управо религији - тачније трима религијама.

Религије су и даље живе, оне постоје, делају и шире се диљем планете. Чак 4/5 пунолетних грађана исповеда неку од религија и у томе нема ничега лошег, јер осим духовне, религије испуњавају и ону мање духовну али неопходну улогу - потребу за проналажењем свог идентитета и посебности у свету.

Но ту се прича о религијама не завршава, већ добија на убрзању.

Иако се њихово појединачно порекло, старост и обреди међусобно разликују, све религије имају једну заједничку особину - стално присутну жудњу за апсолутном моћи.
Ако прочитате свете књиге ове три религије у свима ћете запазити један те исти мотив: -"Све што постоји је створио Бог, тај бог је једини што постоји, и он је нас, и искључиво нас овластио да га заступамо на Земљи, нама је поклонио у власништво све што на њој постоји, и нама, и искључиво нама је предао власт над свим бићима на њој.
Уколико они што не припадају нашој религији - јер не признају Бога Јединога као свога бога, то и даље одбијају да учине, онда ћемо покренути војну силу на њих, попалити и срушити им села и градове, и побити их све. За ово имамо пуну дозволу и одрешене руке Бога Јединога, који ће бити задовољан, тек када сви прихватите нашу религију и признате нам моћ".

Уколико сте кренули да се насмејете на овај кратак осврт - молим вас немојте, јер он одсликава дешавања протеклих, али и дешавања времена чији смо и сами сведоци.


ИНФЛИТРАЦИЈА И ПРЕУЗИМАЊЕ АНТИРЕЛИГИЈСКИХ ТАЈНИХ ДРУШТАВА
Ако је у људској историји икада постојао временски период током кога се човечанство убрзано развијало, онда је то био почетак 20-ог века. Промене на свим пољима биле су толико брзе и нагле, да је религија схватила да ће током тог развоја она - као извор свега негативног и назадног, с разлогом бити сматрана кочничарем напретка, те да ће у том процесу изгубити моћ.

Некако у исто време објављено је и "Порекло врста", које није написано зато што су ондашњи научници стварно пронашли везу између мајмуна и човека, што су његови творци - па између осталих и Дарвин, то добро знали. "Порекло врста" је написано како би се зауставила машинерија смрти оличена у једној од религија и оно је у томе и успело, али тек на кратко. Схвативши да је претрпела значајан пораз у борби за моћ, религија се брзо опоравила и одмах узвратила директним нападом - вишедеценијском упорном инфлитрацијом у антирелигијска тајна друштва и њиховим преузимањем.

Лобања и Кости, Језуити, Малтешки витезови, Опус Деи и још десетине религијских јавних редова и тајних друштава за које се и не зна да постоје, представљају само део подземља који религија вековима користи у освајању моћи, те је уз њихово активно учешће, преузимање антирелигијских тајних друштава спроведено у потпуности.
Разумљиво да је све ово урађено у тишини, те да притом ништа није мењано у традицији и раду ових друштава јер би то код чланства био сигнал на узбуну, већ је само њихова друштвена моћ усмеравана у оном правцу, који управо и одговара религији. Читава иронија се и састоји у томе, што чланство антирелигијских тајних друштава сада ради не остваривању религијских циљева, а да тога нису ни свесни.

Илуминати, розенкројцери, темплари, масони, Билдерберг група и остали који се издају за просветитеље човечанства, доносиоце слобода и људских права, управо су због своје прихватљиве спољашности и изабрани као ударна песница религија. Али о томе ћемо нешто касније детаљније говорити.


РАЂАЊЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
Читавом човечанству је сасвим разумљив пораз Трећег рајха. С друге стране, религија која га је и створила тај пораз је детаљно анализирала, како би у будућности спречилa сличне грешке. После извршене свеобухватне анализе, уочена су два највећа пропуста:

1.- расизам и мржња према одређеним нацијама и расама били су отворено испољавани, што је код човечанства створило отпор према нацистичкој идеологији, и

2.- потцењен је утицај једне старије религије, која је своју моћ успоставила у једној прекоатлантској англосаксонској земљи.

Због тога је већ после првих видљивих знакова да ће Трећи рајх пропасти, успостављен контакт са овом религијом и вођени су преговори о успостављању партнерских односа у пројекту будућег освајања света. Почетком 1945 године тај договор је успешно и окончан, при чему су одређени проценти моћи сваке стране, уз обострани уступак: старијој религији ће бити уступљен део блиско-источне територије на коју она полаже историјско право, док ће заузврат она у својој прекоатлантској англосаксонској држави прихватити 100.000 нацистичких злочинаца, обавештајаца и научника.
Ова група је одређена да буде језгро будућег пројекта, те су сходно томе добили англосаксонске идентитете и запошљени су у обавештајно-безбедносним службама, тајним истраживачким центрима и војно-индустријском комплексу. Као мамац у одвлачењу светске пажње, у штампи је испред праве локацији на којој се налазе додат префикс "Латинска", те захваљујући томе, њихови биолошки и идеолошки потомци данас владају светом.

Иначе, ова коалициа је у неку руку чудна, ако се зна да је старија религија 16 векова била прогањана и истребљивана од стране свог садашњег партнера, што је довело до смрти 30 милиона њених припадника. Стога је тешко схватљиво да су 25% моћи над читавом планетом вреднији, од сећања на ове невине жртве.

Наравно, као што сте већ и сами схватили, у питању је папско-рабинска коалиција и њихово чедо - Сједињене Америчке Државе.


ТРИ ФАЗЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Настанак, развој и деловање ове коалиције одиграва се кроз три фазе: Окупљање, Магла и Жетва.

I фаза - "Окупљање"
Ова фаза је доста брзо завршена и предвиђала је инфлитрацију својих чланова на свим нивоима друштва, не подцењујући притом ни једну област живота, колико год да на први поглед изгледа неважном.
Поред инфлитрације у обавештајно-безбедносно, научно-истраживачке и војно-индустријске области, даље окупљање се ширило на област политике, привреде, медија, као и осталих области живота.

II фаза - "Магла"
Ово је најважнија фаза пројекта и уколико буде успешно спроведена, онда ће и читав пројект заживети.

Сигурно се сећате првог разлога пропасти Трећег рајха - отвореног изражавања расне и религијске мржње према Јеврејима, православним словенским народима, Ромима, припадницима црне расе, геј популацији, особама са менталном ретардацијом и осталима са списка Трећег рајха. Сви они су сматрани нижим бићима, која самим својим постојањем вређају припаднике више расе.

Да овде направимо кратак предах и упитамо се зашто су баш Сједињене Државе одабране за место новог пројекта?
С обзиром да је њихова историја обиловала расистичко-робовласничким односом према својим грађанима, склоношћу ка масовним злочинима и пљачки, процењено је да то средина у којој би пројекат имао најбоље услове за успех, што се у пракси и потврдило.
Расистички однос према афроамериканцима био је сасвим уобичајен облик понашања, па им је чак и законом било забрањено заједничко школовање, вожња у аутобусу, одлазак у ресторан или пак венчање са белцима, а овај закон о расној сегрегацији укинут је тек 1967 године. Не треба посебно ни напомињати да су једини послови које су афроамериканци могли добити, били физички послови које белци нису хтели. Овако нехуман однос према њима довео је до постепеног буђења свести афроамериканаца, који су своје незадовољоство изразили серијом масовних протеста током '60-их година.

С обзиром на већ постојеће протесте који су се одржавали против рата у Вијетнаму ('59-'75), протести афроамериканаца су само доливали уље на ватру, па је у случају најгорег развоја ситуације постојала могућност да протести прерасту у грађански рат. Како би коначно зауставили овај процес, извршено је убиство Мартина Лутера Кинга и Малкома Икс-а, док је некако истовремено међу демострантима популаризована употреба дроге, што је ослабило снагу протеста. Вијетнамске дрогe из Златног троугла.
Баш згодно зар не?

Ово је био неопходан излет, како би се исправно разумео следећи корак који је папско-рабинска коалиција направила.

Схвативши да је у питању процес буђења свести који је немогуће зауставити без откривања праве природе њихове власти, закључено је да би давање свих права и слобода онима које сматрају нижим расама и групама, била идеална маска, која ће им у будућности омогућити да несметано чине злочине широм света и врше окупацију планете, представљајући то као хуман и напредан процес.

У овоме процесу најважнију улогу имају медији, о чему говори и податак да је чак 1360 припадника разних обавештајно-безбедносних служби запослено у медијима на разним позицијама - од обичних репортера, до уредника који транжирају, блокирају или обликују вести према упуствима центра. Када на овај број додате људство које контролише медије у Европи, онда је сасвим јасно да је у питању деловање невидљивог - али и те како присутног, министарства пропаганде.

III фаза - "Жетва"
Када дође (надамо се никада) до успостављања потпуне контроле над планетом, онда је у трећој фази замишљена серија инцидената (инцидент у Тонкиншком заливу, Маркале, Рачак, склањање Туђмана и Изетбеговића у ултратајно ВИП одмаралиште и лажирање њихове смрти, убиство Ђинђића и Милошевића, Садамово хемијско оружје, рушење кула Близнакиња, напад на Пентагон, бомба у Лондонском метроу,...) или што би рекли "намештаљки", које ће се дешавати широм света. Као кривци ће бити означени припадници одређене расе, нације, мањинске групе или сви они заједно, што ће бити довољан разлог за укидање свих или већине права и слобода грађана на планети.


СТРУКТУРА ПАПСКО-РАБИНСКЕ КОАЛИЦИЈЕ


Slika

Ова слика сама по себи говори, па ћемо само додати пар кратких коментара:

-> Tајно друштво "Лобања и Кости" многи сврставају у антирелигијско тајно друштво, што је погрешно.

313 године нове ере, цар Константин је прогласио хришћанство државном религијом. У то време учења хришћанске цркве нису била систематизована као што су то данас, већ је свака група имала своје схватање хришћанске религије, што је довело до појаве великог броја хришћанских култова.

322 године нове ере, када је хришћанство већ годинама било званична државна религија, припадници једног од хришћанских култова донели су одлуку да учине све, како би хришћанство постало једина религија на земљи. Заклетву су полагали на лобањи и костима, јер "као што је месо трулежно, а кости трајне, све је пролазно, само је хришћанство вечно".

Од тада су започели са прогонима других религија и уништавањем њихових светилишта, што и даље траје.

-> Дистрибуција и продаја дроге увек је био државни посао, вредан десетине и стотине трилиона долара на годишњем нивоу. Рат у Вијетнаму који је делом започет ради овладавања Златним троуглом, као и агресија на Авганистан због контролисања поља мака, само су неки од примера. Улога Нато трупа у овом послу је пресудна, јер оне војним авионима транспортују дрогу до својих база широм света, где се у подземним комплексима налазе лабараторије за прераду дроге различите финоће. Из тог разлога је свим земљама на чијој се територији налазе Нато базе, најстрожије забрањен било какав увид у земаљски, поморски и ваздушни транспорт који њихове трупе обављају.

Осим новца - чији износ није занемарљив, за папско-рабинску коалицију дрога има велики значај зато што њена употреба - која из године у годину расте и обухвата све социјалне слојеве, слаби на националном и планетарном нивоу могућности људске врсте.

Као природан пратилац дроге, обично иде и нагло повећање криминала у друштву, што им све заједно олакшава контролисање друштва и примену полицијске силе.

-> Многи ће можда бити разочари овим приказом моћи, јер се на њему политичари налазе на врху, али на врху најнижег од три нивоа. Чињеница је да они располажу знатном моћи, али им је та моћ дата, под условом да је користе за остваривање унапред зацртаних циљева.
Они политичари који на то забораве, па помисле да могу самостално доности одлуке, бивају брзо уклоњени.

* * *

Приметили сте да пирамида моћи има три нивоа, те да иако чини једну целину, сви они су међусобно одвојени. Ово је стога, што је комуникација између разних степеника моћи унутар једног нивоа директна, док је она између два нивоа увек индиректна и тешко јој је ући у траг. Иначе од ова три нивоа, најнижи ниво је видљив, средњи је делимично видљив, док је највиши ниво невидљив за већину човечанства.

Ово се наравно не односи на нултни ниво,тј. око у троуглу, које је овде дато само као симбол неизмерне моћи.


ОСОБИНЕ ПАПСКО-РАБИНСКЕ КОАЛИЦИЈЕ
Свака група људи, заједница или друштво имају скуп особина по којима су препознатљиви, па је то случај и са коалицијом. Као најуочљивије од свих, издвојиле су се следеће четири особине:

1. Национализам

2. Расизам

3. Садизам

4. Пљачкање

1. Национализам
Ово је толико изражена особина папско-рабинске коалиције, да је обавезно морамо поменути.
Стално и наметљиво истицање сопствених националних интереса који се протежу чак на територију читаве планете, па и на космос (!), истицање националних застава у свакој прилици и на сваком месту, певање националне химне чак и на локалним спортским приредбама, кориштење сваке прилике за истицање своје нације као најбоље и најуспешније у односу на остале нације, само су неки од примера смишљено распириваног национализма код својих грађана.

2. Расизам
Ово је јако изражена особина чланица папско-рабинске коалиције, па иако фаза "Магла" захтева од свих учесника крајњу уздржаност од испољавања расизма, изгледа да је тешко суздржати се од тога.

Један од очигледнијих примера расизма јесте додељивање својој нацији статус нације Ubermansch-a,тј. нације надљуди, пре свега од стране Сједињених Америчких Држава, али и осталих чланица коалаиције. На основу тога, одлучено је да се на њих не могу примењивати међународни закони који важе за нормалне људе,тј. ниже расе, чак и када су у питању масовни злочини почињени с њихове стране.
По њиховом тумачењу, злочини почињени над нижим расама, не сматрају се злочином.

3. Садизам
Ако би садизам могли описати као "уживање у туђем понижавању и болу", онда папско-рабинска коалиција поседује и ту особину.

Садизам се испољава искључиво према оним нацијама које су у односу на њихову моћ и силу, потпуно беспомоћне. Ова беспомоћност код њих буди осећај личне важности и моћи, док им истовремено и служи за индиректно заплашивање евентуалних противника, јер у директном контакту са себи једнаким противницима мењају своје понашање и постају крајње снисходљиви.

Овај садизам понекад може узети толико маха да се чак читав државни механизам једне нације, усмери на злостављање једног јединог појединца.

4. Пљачкање
Веома јак мотив који их покреће на стално освајање туђих територија. Додуше с обзирома да они овај део "...нама је поклонио у власништво све што на њој постоји..." схватају буквалистички, онда испада да отимањем туђе територије, у ствари само враћају оно што им већ и припада.

На десетине ратова и милиони жртава широм света, узроковани су жељом за пљачкањем природних богастава неке нације. Поља мака, нафтна поља, рудна богатства, привредни објекти, новчана маса и све оно што у некој земљи за њих има вредност, предмет су отмице и пљачке.

Уколико владајућа елита која је на власти у некој земљи, не жели да сарађује у пљачки свог националног богаства, онда се организује њихово свргавање са власти, за шта се најчешће анагажују противници власти, како би читав процес изгледао "демократски".
Оно што је посебно нехумано, јесте масовна злоупотреба млађих и старијих малолетника у ове сврхе, којима је у дужем временском периоду сугерисано како имају довољно година, животног искуства и мудрости, да могу доносити важне државничке одлуке у име читаве нације.

Преузимањем власти почиње свеобухватна пљачка свих ресурса земље, па је забележен и случај да је читава новчана маса једне нације, предата банкарима папско-рабинске коалиције за мито од 80 милиона долара. Дешава се и да нова елита испуњавајући добијене домаће задатке, "своју" државу, привреду и грађане, претвори у пољопривредно добро неке суседне државе, рецимо Хрватске.

Ватикан посебно цени хрвате које зову „Ватиканским Крајишницима”, "јер да није њих, шизматици би стигли до Рима”.(?!) Због злочина, геноцида и етничког чишћења почињеног над србима од стране хрвата у Другом Светском рату и током распада Југославије, папа и рабини су им као награду поклонили пољопривредно добро „Република Србија” са 8 милиона сезонских радника, који се труде да им обезбеде довољно хране и новца за угодан и луксузан живот.
Управник и надгледници пољопривредног добра су крипто-хрвати, док хигијенско-чуварске послове обавља један број сезонаца.

Ради учвршћивања нове власти, приступа се ликвидацијама оних сезонаца, за које се сматра да би у будућности могли угрозити њихову власт, што броји 70 људских живота.

(11.11.'08)


НАЦИОНАЛИЗАМ - ОСНОВА ВЛАСТИ У ДРЖАВИ
Све државе на свету – али баш све, су националистичке. Сједињеним Америчким Државама управљају амерички националисти, Немачком - немачки националисти, Холандијом - холандски националисти... и сви они припадају папско-рабинској коалицији као кровној организацији. Неке од тих држава су по свом националном саставу скоро 100% једнонационалне, у другима заједно живи више нација, док су треће – попут Сједињених Држава, своју вишенационалност временом успеле да претопе у једну – америчку нацију. И све оне пред собом имају један једини циљ – заштиту свог националног интереса.

Зато уколико хоћете да уништите неку државу, прво морате да уништите њен национализам, јер држава којом не управљају њени националисти, јесте држава чије интересе нема ко да брани. Када се спроведе њихово свргавање са власти – најчешће демократским пучем и атентатима, онда власт у тој држави преузимају националисти папско-рабинске коалиције, а све у циљу пљачкања и отимања њених територија.

Они на власт постављају оне домаће политичаре који припадају мрежи тајних окултних друштава и који беспоговорно извршавају сва наређења коалиције. У структури моћи у полицији, безбедносним службама, војсци, судству, државној управи, медијима и невладиним организацијама постављају се особе по истом обрасцу, што за последицу има увођење меке или тврде диктатуре у држави. Ово зависи од тога колико је окупирана нација свесна шта јој се дешава, јер се у случају озбиљнијих протеста, прелази на тврђи тип диктатуре.

Читав процес политички, новчано, оружано и медијски спроводи папско-рабинска коалиција, што представља невероватно моћан механизам сатанизације и окупације неке нације.


"OКУЛТНА ПРИРОДА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКA"
Често пута ћете у штампи и осталим медијима наићи на текстове који говоре о окултној природи Новог Светског Поретка. Њих нипошто не треба одбацивати, већ их треба ставити на место које и имају у папско-рабинској коалицији - управо на средини пирамиде моћи.

Како се читав пројекат Новог Светског Поретка заснива на обманама и лажима израженим кроз фазу "Магла", окултни садржај им управо и служи како би јавност током тог процеса била замајавана "окултном природом Новог Светског Поретка".

Освајање и окупација неке земље од стране силе која има јасно изражен религијски карактер, увек изазива бунт код становништва - нарочито уколико оно припада некој другој религији. Зато се у први план стално рекламира "окултна природа Новог Светског Поретка" јер је она интернационална - припада свима и никоме, па се (исправно) сматра да ће на тај начин поробљено становништво лакше прихватити окупациону силу.
Ово обмањивање је посебно видљиво код водећих политичара коалиције, који на јавним наступима често пута показују "ђавољи знак" - испружен мали прст и кажипрст, што би као требало да буде непобитан доказ њихове припадности окултно-сатанистичкој секти.

И како би онда могли и да помислите, да су у питању хришћанско-јудејски фундаменталисти, зар не?

Постоји још један разлог за ово прерушавање, наиме, није битно да ли сте верник или атеиста, али ако би вам неко - као србину, понудио да прихватите католичанство, англиканство, протестанизам или јудаизам, вероватно би то одбили, као уосталом и 99,99 процената осталих. Али ако би вам неко понудио да постанете масон, малтешки витез, илуминат... вероватно би прихватили и били му неизмерно захвални, сматрајући да сте тиме досегли врхунац живота.

Управо због тога папа и рабини и користе окултна братства, како би преко њих увукли у мрежу моћи оне људе, који су им неопходни ради остваривања утицаја у одређеној држави.


ЖРТВЕНО ЈАГЊЕ
Институција жртвеног јагњета је у свим друштвима која су отворено или прикривено заснована на тоталитаризму, играла запажену улогу, па је и овде то случај.

У сваком друштву у коме су расне и социјалне поделе јако изражене и где често долази до кршења људских слобода, ствара се висок ниво незадовољства код грађана. Како би спречили да се то незадовољство прошири, владајућа елита најчешће користи технику која захтева да се међу осталим нацијама света изабере једна, која је по националним, религијским и расним особинама њихов природан непријатељ, те да се оптужи за стварну, исконструисану или измишљену кривицу. Користећи говор мржње и ратнохушкачку пропаганду својих - зависних медија, врло брзо би изабрану државу представили као нацију злочинаца и убица, одговорних за сво зло света.
Овако програмирање свести своје нације (сетите се Хитлерових говора против Јевреја) ефикасно је успевало да накупљену мржњу, бес и незадовољство својих грађана усмери ка жртви, празнећи на тај начин енергију, која би могла да доведе до побуне становништва и пада њиховог режима.

Како је нација која је протеклих 16 векова била жртва ове игре, сада чланица коалиције, у току је процес промовисања нове нације, која је одређена да заузме њено место.


"ОСЛОБАЂАЊЕ СВЕТЕ ЗЕМЉЕ"
Да се за тренутак поново вратимо у прошлост.

После раскола из 1054 године на Источну и Западну Цркву, Ватикан је имао само један једини циљ: потпуно уништење Источне Цркве. Непуних 50 година касније, папа Урбан II је објавио јавни позив за ослобођање Јерусалима од „неверника”, те је овај поход трајао током девет крстаских ратова у пероду од 1096-1291 године.

„Поход за ослобађење Свете Земље” био је једини могући начин, на који је Ватикан могао да своје војне трупе и обавештајце убаци на територију Источног Царства, а данас за тако нешто тај исти Ватикан користи „хуманитарну катастрофу”, ОЕБС-ове посматраче, НАТО трупе и слично.
Не заборавите да је у 11 веку Источно Царство у културном и друштвеном смислу било високо развијено, у односу на заостало Западно Царство, што ће се потпуно изменити окупацијом Турака.

За велике злочине, потребан је дуг временски период. Зато је за успостављање контаката крсташких витезова са турским султанима и стицање њиховог поверења било потребно скоро 150 година, што за једну империју као што је Ватикан, представља тек средњорочни циљ.
Завере, геноциди и злочини су нешто на чему тимови умних људи деценијама вредно раде од 9-17 часова, и онда их преко мреже тајних друштава остварују у периоду од неколико генерација, јер њихови најкраћи планови су предвиђени да се остваре за 50-70 година. Садашњи оперативци Ватикана остварују замисли својих претходника, као што ће њихове планове остваривати они који их наследе.
Зато што је у питању дуг временски период, неки народи и даље не успевају да схвате зашто су стално излозени ратовима и геноцидима.

Дакле када је међусобно поверење најзад успостављено, постигнути су договори, подељена будућа територија утицаја и турцима предати обавештајни подаци које су ватикански обавештајци скупљали читавих 150 година, престао је даљи разлог за боравак крсташа у Светој Земљи. Пад Акре 1291 која је намерно препуштена на милост и немилост Турака, означио је успешно окончање мисије Ватикана и нестанак православља у следећих 500 година.

Ако за тренутак оставимо 13 и вратимо се у 21 век, видећемо да се у распореду непријатељстава ништа значајније није променило од времена крсташких ратова. Ватиканска црква - којој су потчињене англиканска, протестантска и остале цркве настале из мајке-цркве, и даље је у стратешком савезништву са исламском религијом, а против православља, те који год сукоб да је у питању католичко-англиканско-протестанстка-црква и ислам заједничким снагама побеђују православље.
Наравно, то се никада не ради отворено, већ се увек одигра нека позоришна представа као што је то била „Ослобађање Свете Земље”, како народ и светска јавност не би схватили да је у питању завера, са циљем спровођења геноцида.


УЛОГА ИСЛАМА У ПАПСКО-РАБИНСКОЈ КОАЛИЦИЈИ
Врло рано је од стране Ватикана уочен потенцијал исламске религије и он је - гледано са њихове тачке гледишта, искориштен на прави начин, 500-годишња окупација Балкана је најбољи сведок томе.
Због тога је у оквиру папско-рабинске коалиције одлучено да се интелектуалци у исламским земљама и даље активно спречавају у покушајима увођења демократије, слобода, људских права и образовања у исламским земљама, како би их због друштвене заосталости и даље користили као пешадију у сукобима - са пре свега, православним земљама.

Осим тога, у њиховим плановима исламске земље представљају важан фактор дестабилизације планете, јер су у складу са својом религијом увек усмерене на војне походе и освајање туђе територије. Ово је важан чинилац, јер је распадом Совјетског Савеза коалицији постао неопходан нови непријатељ, како би имала изговор за даље наоружавање и ширења НАТО трупа, што им ислам управо обезбеђује.

Контрола коју имају над отприлике 60% имама, у многоме им олакшава манипулацију над земљама које исповедају исламску религију.


ЕВРОПСКА ИСЛАМИЗАЦИЈА СРБИЈЕ
Према плановима папско-рабинске коалиције, улазак Србије у Европску заједницу представљаће уједно и почетак њеног коначног нестајања.
С обзиром да државе које се налазе у оквиру Европске заједнице имају слободан проток радне снаге, роба, kao и право куповине некретнина на читавој територији заједнице, неколико година после пријема Србије, у Европску заједницу ће бити примљено и 80 милиона турака. Као уосталом и пре 6 векова, и у 21 веку они ће бити искориштени за поновну и коначну исламизацију Србије. Овај процес је замишљен да се одвија у две фазе:

У првој фази - непосредно после пријема у заједницу, предвиђено је да европске државе из Србије прихвате и запосле све квалитетне стручњаке из свих грана науке и привреде, како би на тај начин ојачали своје, а ослабиле српску државу. Осим што ће на овај начин узроковати нагли пад и застој у њеном научном и привредном развоју, додатно ће се појавити потреба за попуном упражњених радних места.

У другој фази је предвиђено да се "због засићености радном снагом" прилив турака уместо у Европу, усмерава ка балканским земљама - Румунији, Бугарској, Грчкој, Македонији и Србији. Ово насељавање и запошљавање турака у Србији неће бити хаотично, већ ће они бити усмеравани ка оним деловима Србије, у којима већ живи муслиманско становништво, али и широм земље.

Према њиховим пројекцијама, због разлике у наталитету између срба и муслимана - као и због њиховог сталног досељавања и куповине некретнина, предвиђено је да кроз две генерације од почетка пројекта европске исламизације Србије, већинско становништво у њој буде исламске вероисповести.

* * *

Када први пут прочитате овај текст, помислићете да говоримо о пројеку фанатика. Када га други пут прочитате, бићете потпуно сигурни у то. Нажалост, у праву сте. Група религијских фанатика удружена са психопатама из класе Бездушних, полако али упорно, корак по корак укрупњава моћ, јер све што постоји је створио Бог, тај бог је једини што постоји, и он је нас, и искључиво нас овластио да га заступамо на Земљи, нама је поклонио у власништво све што на њој постоји, и нама, и искључиво нама је предао власт над свим бићима на њој.
Уколико они што не припадају нашој религији - јер не признају Бога Јединога као свога бога, то и даље одбијају да учине, онда ћемо покренути војну силу на њих, попалити и срушити им села и градове, и побити их све. За ово имамо пуну дозволу и одрешене руке Бога Јединога, који ће бити задовољан, тек када сви прихватите нашу религију и признате нам моћ.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
POWERED_BY
Prevod - www.CyberCom.rs