Iskreno nemam zelju da se registrujem na Vasem licnom forumu.
Reci te mi da li sam mozda nesto rekao sto nije tacno i nije na mestu i ako se nisam predstavio?
Dali ste opciju da se predstavim kao "gost", a posto nisam javna licnost mislim da je nebitno ko sam u ovom slucaju, zar ne?
Jedino ako vas grize onaj crvic, ko je sad ovaj pametnjakovic da mu ja ...
Ovde, kako vidim, pokusavate da se predstavite kao nas glas razuma, prosvetitelj, zato vam je i poseta forumu ovako "velika".
Nemojte puno pricati o vasoj zrtvi za Kraljevo time sto odrzavate ovaj sajt na kome ja i "mnogi drugi" sad slobodno postujemo.
Znam da vam je namera bila da kupite
www.kraljevo.com kako bi to kasnije masno prodali opstini ili trazili veliki novac za odrzavanje istog, pa onda sada pricate, posto vam to naravno nije upalilo, kako su vam oni hteli oteti sajt.
Takodje vidim po izboru citata da niste razumeli sta sam zeleo da kazem, u tome je problem moj prijatelju.
Niko vas nije izglasao da bi vi posle krivili sve nas za vasu nesposobnost da nesto izmenite, ako se ne varam vi imate pravo glasa u skupstini Kraljeva, kad ste nesto rekli za tom govornicom, ako cutite znaci da odobravate da sve tece na nacin kako sam naveo u predhodnim postovima, ili gresim.
I oni predhodni su leteli sa vlasti kao i vi, zato sto nisu opravdali poverenja gradjana. Uvek sam se pitao sta se to promeni u coveku kad dodje na vlast? Kako zaboravi sve one protesne setnje i mitinge gde su obecavili kule i gradove samo kad dodju na vlast, i zatim nastave da radi sve isto kao i predhodnici, do duse ovog puta u ime demokratije?
Sto se tice Dinkica stvarno se tako i ponasa kao sto ste vi naveli, verovali ili ne.
A o tome kako cu najverovatnije razocaran na sve ovo, mozda zaista i preci na stranu Radikala, vas predlog da cu ja biti kriv sto se neki detalji iz mojih predhodnih postova nece realizovati je vec vidjena stvar. Najlakse je svaliti na druge da su krivi a da ste vi savesni ali nemocni da probudite svest kod svih nas ostalih.
Zao mi je sto sam bio poprilicno grub u ovom postu, znam da i ovo nije resenje nagomilanih problema, ali Milosevic i njegova svita su nam upropastili deset godina pristojnog zivota, pa sad ove Demokrate jedne i druge, G-17 i ostale nus pojave ce nam upropastiti ne daj boze jos narednih deset pa kad budemo imali po osamdeset onda ce mo uzivati u tada vec raspadnutoj EU. Dokle ?
P.S. Povlacim se iz ove price, u trenutku sam osetio da bi ste vi trebalo da budete taj pokretac na bolje u ovom gradu, jer ste mladi, intelegentni i ostroumni. Nazalost vi ste vrlo brzo poprimili karakteristike vasih starijih kolega kojima nije bitno sta ce biti posle njih.
P.S. Predpostavljam da sam poslednji "gost" na ovom forumu, a bas je to bila fina opcija