Jos nekoliko vaznih stvari.
Zeni je najlakse da sebe ulepsa. Potrebna je samo volja (i na zalost vecine, malo parica). Ako nece da sredi frizuru , da lakira nokte, da obuce suknjicu, obuje stiklicu, da se nasminka, PA (Kraljevacki) BRE NE TREBA NIKO NI DA JOJ PRIDJE.
Jedan veliki problem je taj sto zene zbog straha postaju serijske. Da ne bi ispale iz trenda sve se slicno i oblace i friziraju itd. To me malo podseca , (bez uvrede), na stado ovaca, gde je razlika samo u boji ovce, a sve su isto potsisane. Zato je frizerima lako jedna frizura sest meseci najmanje traje kod 90% zena.
Hajde da malo porazgovaramo. Zasto vi devojke, ne bi napravile neku frizuricu , npr.kao sa filmova iz 50-ih, 60-ih, s onim pundjama i sl.? Sto da ne? Treba probati, a da li ce se to nekom svideti..., uz pratece, sigurno da.
Tako isto i za odelo. Treba jedna osoba iz celog grada da se obuce na sebi prikladan nacin, da bi je sve iskopirale u narednom periodu. Ta osoba , sada vazno, mora biti neka koja je na glasu, a sto bi rek'o jedan stari Kraljevcanin: viri joj peruska iz...
Nemojte drage sestre da budete kopir masine. Budite svojstvene i licne. Nemojte da gledate u druge zene, svoje drugarice, lica sa televizije...
Dobar savet sam dao. Pogledajte neki stari film (nebitnog sadrzaja i karaktera), pa ako vam se svidi nesto, e to iskopirajte.
Tako je krenula ona "epidemija" oko debelih usana, ili kvarcovane koze. To je cista zabluda da to svi vole. Tako je i sa muskarcima. Ona smesna frizura kratko sa strane, ostalo dugacko. Mislim, ako se ne varam, da je krenula sa televizije pink. Frizura uzas, muskarci svi isti kao Hitlerovci.
Najlepse je... kada je licno, Hrvati bi rekli osobno.
|