najgora_sam je napisao:
Svaki prosechni muskarac u Srbiji dva puta dnevno pozeli da prevari svoju lepshu polovimu...Samo svaki sedmi to zaista uradi....Svaka peta zena nezadovoljna je svojim partnerom....Svaka treca izvrshice preljubu ako joj se za to ukaze idealna prilika....A vi?Varate li?Bili prevareni?Oprashtate?Da li vam je oproshteno?
pa ovako da pocnem...........hm.......pa mislim da je prevara glupa stvar,osoba koja je prevarila neku drugu prvo ne postuje samu sebe pa onda tu osobu sa kojom je.....nije poenta u tome prevariti nekoga da bi posle pricao kako si ti tad i tad tu i tu prevario toga i toga.......to su ciste gluposti......a sto se tice oprastanja,pa sve zavisi od situacije,dovoljno sam tolerantna da oprostim nesto,ali preterivanje ne......a i kada oprostim nikad ne zaboravim.........a tako ocekujem i od suprotne strane naravno,sto dajem to i trazim za uzvrat......... :}
ali opet ne treba prevaru uzimati kao smak sveta,to je sasvim normalna stvar kao i svaka druga i svakome moze da se desi,bilo u pijanom bilo u treznom stanju.......ili pak nekom trecem...... :}}}