vranic_a je napisao:
Ma zene su cudne, zajebu te za cas, moja se sama zajebala, da vam ispricam, 2 decembra se posvadjamo oko toga gde u buducnosti da zivimo, nisam zvao 5 dana niti se videli, za to vreme ona je dopustila da joj pridje jedan lik 9 godina stariji i dopustila je da joj se svidi, 2 puta je partio na stanicu sa posla, i sada kada smo se pomirili on se njoj svidja, a i svidjam joj se i ja, sumnja u sebe kako ce biti ubuduce, ne zna sta oseca prema tom drugom, a mi 3 godine zajedno i godinu i 3 meseca vereni, i dozvoli posle svega toga da joj drugi pridje, a volim i voleo sam je kao boga, i sada me svaki delic srca boli i cepa mi se vec 10 dana ne jenjava.
E sada vidite to ja je ni JEDNOM nisam prevario, a on se za tako kratko "svideo" prisao sa temem nesto te muci, sto si tuzna, pricaj mi o tome, bas dobra strategija za ranjivu osobu u tom trenutku, sad ona prica kako nije vredna da se mucim oko nje ljudi sta mislite sta da radim, mozda je to njeno osecanje prolazna pojava????????????????
Planirali smo da se uzmemo u januaru i dete, sve je to radovalo, sada je ne raduje vise.
Ljubav je jako cudna i neobjasnjiva stvar. Pojavi se tamo gde se najmanje ocekuje a moze da uvene u najboljim ekonomskim uslovima. Jedna stvar koja lose utice na razvoj ljubavi je rutina.
Sigurnost je dobra stvar i treba da postoji kao parametar za razvoj jedne veze. Medjutim za strast je potrebna promena. Iz ovih nekoliko redova mogu da zakljucim da si dobro situiran, imas buducnost sredjen posao posle skole itd. Ovo je kvalitet za muskarca.
Medjutim koliko cujes sta tvoja lepsa polovina zeli da radi. Znas ono sa pozoristem itd. Jel si razmisljao da je iznenadis na primer odlaskom u operu, uplatis kurs argentinskog tanga ili je odvedes za vikend u na primer Nisku Banju u neki hotel sa masazom itd...
U slucaju da osecas da si uradio sve ovo ili slicno, alternativa je da se razdvojite na primer mesec dana, nista telefon, nikakav kontakt i "razmislite" da li hocete da budete zajedno. Odvojenost iu ovakvim slucajevima daje najbolji odgovor na pitanje da li ste i dalje jedno za drugo. Jos jednom ovo u slucaju da si pokusao sa svim drugim stvarima.
Jednu stavar nemoj da radis, sto si vec poceo a to je da zalis sebe - Jao jadan ja nisam je prevario - to je pateticno. Rastanak sada je u svakom slucaju bolji nego da ti se to desi kad dobijete decu....
Nadam se da ti ovo moze na nek nacin pomoci... A ako ne kao sto Andric rece: Najbolji nacin da se resis ljubavne boli je da nadjes novu, jos vecu...
/amigo