Vidite, dobro pitanje ste mi postavili, ja iz istih razloga nisam tamo isao, i iste stvari su me odbijale, ali se desilo nesto, nasli smo nacin da bude extra, rezervisemo sto u novom delu, po mogucstvu sredina do zida, dolazak zbog rezervacije oko 22 ili malko jace, kada nema guzve, smestis se sa drustvom tamo i sednes da te niko ne gura. Narucimo Litar Litar, posto svi to pijemo a i najvise nam odgovara iz vise razloga (mislim vino) kada stigne druga tura, svi smo na nogama u separeu i djuskamo, a guzve nema jer je ispred vrata, a zbog vina te ne zanima vrsta muzike jer je drustvo ludo nacisto, one devojcice i ne primecujem jer sam nizak, obicno one gledaju u nas, mozda nam se cude mozda ne, u svakom slucaju me boli uvo.
Eto u cemu je tajna, doci na vreme, i zauzeti teritoriju, inace ovako nesto se praktikuje tek mesec dana. Casper je bio mnooogo bolji od sadasnjeg Acapulco-a.
Inace sam tip koji se grozio od ovakvog mesta, jurio u LC ili SQ , lako se adaptiram na svaku zabavu samo dobro drustvo ljudi moji.
Stvar je sto sam morao da se naviknem na nesto tako, jer je to drustvo tog tipa, oni ne podnose stranu, a ja mogu sve i eto.
Majesty, Lola+stikla=eXtra kombinacija si ti rekla, ako je tako, nece ni primetiti da si ispod 18.
Valjda sam malko pojasnio, mada ja kada objasnjavam obicno jos vise zakomplikujem.
|