Majesty of the Nightsky je napisao:
piercing definitivno ZA!, samo ne na pupku... Malo mi je bezveze i na ~oseljivim~ mestima.
Ja jos uvek nisam resila bas sasvim sa sobom, ali dozvolu roditelja cu imati tek u julu, ali radim piercing na jeziku. Smatram da je to najlepse mesto za mindjushu. Ne primecuje se stalno, a divan je ukras. I znam da imam jako lep nos (ovo stvarno nije bilo sa zadnjim narcisoidnim namerama...) pa sam mislila i nos da ukrasim sitnom, sitnom mindjusicom, ali to je vec mozda preterano... Ne znam bas. U svakom slucaju na nosu nije toliko strasno. Ne boli mnogo, a koliko znam moze sasvim fino da zaraste, pa neka mi ostane 'rupica' ili oziljak ili sta vec, ako mi kasnije u zivotu ne bude odgovarala...
A ushi su mi izbusene do kraja... ne znam... nista posebno, iskreno te mindjuse mi stoje tako vec godinama i zaboravila sam da ih i imam.....
Tetovaze, definitivno za! ali iskljucivo ako su sa smislom, ako su kvalitetno odradjene i ako nesto znace... ok, ne mora bas sve da ima poentu i dublji smisao, ali tetovaze kao sto su tribali na dnu ledja, delfini, ruze, srca i ostalo... su stvarno s*anje i prepustam ih samo nekreatiivnim ljudima... Moje mesto za tetovazu je na ledjima, i to u predelu "iza" levog ramena... jos uvek nisam sigurna sta ce tacno da bude, mislim imam nesto u glavi, ali ne znam jos uvek.... sad sam se setila, pa to je za samo mesec i po dana... i hvata me frka, mada tvrde da ne boli.. ali ja imam jako osetljivu kozu, pa se zbog toga brinem...
ZA & ZA
Majesty, da te ohrabrim malo za tattoo. Ja ga imam na istom mestu na kome ti planirash da uradish. Ne boli puno - u pochetku uopshte, a kako se odmiche sa radom - boli pomalo. Ali mozze da se izdrzzi bez problema. Ako ti bash bude frka, drzzaccemo te za ruku, samo reci
Piercing na nosu ne ostavlja ozziljak, a ni na donjoj usni. Meni bar nije ostao, a imala sam oba. Sada imam samo na pupku i to vecc 13-14 godina.
pozz